Apple TV için en iyi VPN uygulamaları

Apple TV için en iyi VPN uygulamaları

Apple TV İçin En İyi VPN Uygulamaları: İnceleme ve Öneriler

A+A-

Apple TV'nizde VPN kullanmak, coğrafi kısıtlamalardan kaçınmanızı ve genellikle erişemediğiniz hizmetlere giriş yapmanıza yardımcı olabilir. tvOS 17 ile birlikte VPN uygulamalarını doğrudan Apple TV'ye yüklemek artık mümkün.

Şu anda Apple TV için mevcut olan VPN uygulamaları arasında PureVPN (Kara Cuma'dan Siber Pazartesi'ye kadar %20 tasarruf için BF20 promosyon koduyla), IPVanish ve diğerleri bulunuyor.

İşte şu anda Apple TV için en iyi VPN uygulamalarının tam listesi...

Farklı bölgelerdeki lisans anlaşmaları nedeniyle birçok video içeriği kapalı halde bulunuyor. Bu nedenle bir VPN kullanarak konumunuzu sanal olarak değiştirmenin, akış hizmetleri açısından birçok avantajı var.

Hizmetler, coğrafi konumunuza bağlı olarak büyük ölçüde farklı içerik listeleri sunar. Ancak, şimdiye kadar Apple TV kutusunda VPN kullanmak oldukça zordu. Apple TV, yerel olarak VPN'yi desteklemediğinden, VPN'i yönlendiricinizde kurmanız ve bağlantıları bu VPN üzerinden proxy olarak yönlendirmeniz gerekiyordu.

Ancak tvOS 17 ile Apple TV, uyumlu bir VPN uygulamasını doğrudan indirerek ve kullanarak VPN bağlantısını kolayca yapılandırabilirsiniz.

Apple TV'de VPN Kurulumu Nasıl Yapılır?

Apple TV'de VPN kurmak için tvOS 17'ye güncelleme yapın ve ardından App Store'dan aşağıda listelenen uyumlu VPN uygulamalarından birini indirin. VPN hizmetine kaydolun ve VPN bağlantısını etkinleştirmek için uygulamanın içindeki etkinleştirme düğmesine basın. Bağlantı başarıyla kurulduktan sonra tvOS ekranın köşesinde 'VPN Uygulaması Bağlandı' uyarısını gösterecektir. İşiniz bittiğinde, uygulama üzerinden VPN'i devre dışı bırakabilir veya Ayarlar uygulamasına gidip VPN ve Aygıt Yönetimi bölümünde yüklü VPN profillerini yönetebilirsiniz.

Apple TV için VPN Uygulamaları: İnceleme ve Öneriler

PureVPN

iPhone ve iPad uygulamaları için binlerce beş yıldızlı yorum almış olan PureVPN, şimdi Apple TV App Store'da da bulunuyor. Kullanıcı arayüzü, bağlanmadan önce seçeneklerinizi kolayca karşılaştırmanıza olanak tanıyor. PureVPN, dünya çapında 90'dan fazla konumda yüksek hızlı bağlantılar sunuyor ve 4K ve HD yayınlar için mükemmel.

IPVanish

IPVanish artık tvOS App Store'da mevcut. IPVanish, dünyanın her yerinde bulunan 2.500'den fazla sunucu seçeneği sunuyor. tvOS uygulaması, seçtiğiniz sunucuyu bulmak için dizinlerinde kolayca arama yapmanıza olanak tanır. Birden fazla konumu sık kullanılanlar olarak kaydedebilir ve Optimal Konum özelliğini kullanarak en iyi bağlantıya sahip yakındaki bir VPN aktarma sunucusunu otomatik olarak seçebilirsiniz.

FlowVPN

FlowVPN, Apple TV için mevcut olan ilk VPN uygulamasıdır. Uygulama, VPN'leri aracılığıyla kolayca bağlanmanıza ve görsel bir harita kullanıcı arayüzü kullanarak tercih ettiğiniz VPN sunucusunu seçmenize olanak tanır. WireGuard ve IPSec protokol seçeneklerini destekler. FlowVPN'i ücretsiz deneme ile deneyebilirsiniz.

SwizzVPN

SwizzVPN, İsviçre'de ve dünyanın birçok yerinde fiziksel olarak bulunan VPN'ler sunar. Tek seferlik kilit açma seçenekleri sunar ve Apple TV uygulaması işlevsel ve kullanışlıdır.

Tailscale

Tailscale artık Apple TV'de de mevcut. Tailscale, ara bir şirket sunucu ağına bağlı kalmadan kendi güvenli eşler arası ağınızı oluşturmanızı sağlar. Tailscale'i 3 kullanıcıya ve 100 cihaza kadar ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

VPNIFY

VPNIFY artık Apple TV'de mevcut ve reklam destekli bir ücretsiz katman sunar. Makul fiyatlı premium planlar isteğe bağlı olarak mevcuttur. Çeşitli coğrafi konumlar arasından seçim yapabilir ve bant genişliği kullanım sınırı olmadan akış ve indirme yapabilirsiniz.

X-VPN

X-VPN, 50 küresel konum arasından seçim yapabileceğiniz 8000 proxy sunucusu sunar. Sıkı bir kullanıcı gizliliği politikasına sahiptir ve hiçbir veri kaydı tutmaz. Aylık ve yıllık planlarla kullanılabilir.

SafeShell SafeShell, dünyanın dört bir yanındaki yüksek hızlı sunucu koleksiyonuyla hızlı ve güvenli gezinme vaat ediyor. Ücretsiz deneme ile deneyebilir ve aylık, haftalık veya yıllık planlarla kaydolabilirsiniz. 'Sıfır kayıt'

İlgili Haberler