Apple iPhone'un yeni güncellemesiyle yapılabilecek 25 yeni şey

Apple iPhone'un yeni güncellemesiyle yapılabilecek 25 yeni şey

Apple'ın iOS 17.2 gelecek ay yapılacak güncellemesi ile iPhone'unuzun yapabileceği 25 yeni şey

A+A-

Apple, iOS 17.2'nin ilk beta sürümünü Ekim ayında geliştiricilerin kullanımına sundu. O zamandan bu yana iki beta daha gördük ve her yinelemede Apple, birçoğu kullanıcıların uzun süredir beklediği daha fazla yeni özellik ve değişiklik eklemeye devam ediyor.
Aşağıda, nihai sürüm Aralık ayında herkese açık olarak yayınlandığında iPhone'unuza gelecek 25 yeni şeyi listeledik.

1. "Journal "Günlük Tutmanıza Yardımcı Olacak

Apple'ın yeni Journal uygulaması sayesinde iPhone'unuz yakında kişisel günlük arkadaşınız olarak hareket edebilecek. Apple ilk olarak iOS 17'nin bir parçası olarak bir Journal uygulaması yayınlayacağını duyurmuştu ve nihayet bu özellik iOS 17.2 ile geliyor.

Journal uygulaması basit ve anlaşılır bir arayüze sahip. Uygulamayı açtığınızda karşınıza bir "+" düğmesi çıkıyor ve bu düğmeye dokunduğunuzda yeni bir giriş başlatabiliyorsunuz. Günlük girişleri otomatik olarak tarihlendirilebiliyor ve en sevdiklerinizi yer imlerine ekleyebilirsiniz. Girişler, görüntüler, ses kayıtları ve konum etiketleri içerebiliyor. Böylece yalnızca günlük bir günlük oluşturma ve sürdürme yeteneğine sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda iPhone'unuzla düşüncelerinizi, deneyimlerinizi ve anılarınızı kolayca kaydedebilirsiniz.

>> SONRAKİ SAYFA: 2. Bir "Günlük Programı" Belirleme

İlgili Haberler