Apple Vision Pro 9 ülkeye daha geliyor: Türkiye'de satışa çıkacak mı?

Apple Vision Pro 9 ülkeye daha geliyor: Türkiye'de satışa çıkacak mı?

Apple çok yakında Vision Pro için dil desteğini genişletecek. Peki ilk etapta hangi diller gelecek? Türkiye listede var mı?

A+A-

Apple yakında Vision Pro'daki sanal klavyeye 12 yeni dil ekleyecek. Şu anda Apple Vision Pro klavyesi yalnızca İngilizce (ABD) ve Emoji'yi destekliyor, bu da Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlı olduğu için mantıklı.

Vision Pro'yu yeni ülkelere getirmek için Apple'ın ek dil desteği eklemesi gerekiyor. Macrumors'un ulaştığı kod, aşağıdaki dillerin ekleneceğini gösteriyor:

Kanton, Geleneksel
Çince, Basitleştirilmiş
İngilizce (Avustralya)
İngilizce (Kanada)
İngilizce (Japonya)
İngilizce (Singapur)
İngilizce (UK)
Fransızca (Kanada)
Fransızca (Fransa)
Almanca (Almanya)
Japonca
Korece

Bu dil eklemeleri muhtemelen Apple'ın Vision Pro'yu daha sonra piyasaya süreceği Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Singapur, Güney Kore ve İngiltere gibi ülkelere işaret ediyor. Hong Kong ve Tayvan da potansiyel adaylar arasında.

Vision Pro piyasaya sürüldüğünde Apple, Vision Pro'yu bu yıl içinde başka ülkelere de getireceğini söylemiş ancak zamanlama konusunda bilgi vermemişti. Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın Vision Pro'nun kullanılabilirliğini Haziran Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı'ndan önce ek pazarlara genişleteceğine inanıyor.

İlgili Haberler