Apple'dan iPhone'lar için dev güncelleme: İşte gelen yeni özellikler

Apple'dan iPhone'lar için dev güncelleme: İşte gelen yeni özellikler

Apple, spor haberlerine daha kolay erişim sağlayan iOS 16.5'i yayınladı. iOS 16.5 ile birlikte iPad, Mac, Apple TV ve Apple Watch için de güncelleme çıktı.

A+A-

Apple'ın WWDC öncesinde yeni güncellemelerini yayınladı. Şirketin yayınladığı iOS 16.5, iPadOS 16.5 ve macOS 13.4 güncellemelerinin hepsinde spora adanmış bir Apple News bölümü bulunuyor. Diğer makaleler arasında dolaşmak zorunda kalmadan sıralamaları, skorları ve hikayeleri takip edebilirsiniz. Aynı şekilde Haberler'de belirli maçlar için doğrudan sayfalara atlayan skor ve program kartları da var.

Apple TV 4K kullanıcıları ise TV uygulamasında aynı anda dört adede kadar spor yayınını gösteren Multiview özelliğine sahip oluyor. Buna Cuma Gecesi Beyzbol maçlarının yanı sıra MLS Season Pass maçları da dahil.

Diğer iyileştirmeler bu kadar dramatik değil. Hem iOS 16.5 hem de watchOS 9.5 sırasıyla Pride duvar kağıdı ve saat yüzü seçenekleri ekliyor. Ayrıca, iOS'ta CarPlay ve Spotlight ile ilgili sorunların yanı sıra birden fazla platformda Ekran Süresi senkronizasyonu da dahil olmak üzere olağan hata düzeltmeleri de bekleyebilirsiniz.

Bu muhtemelen iOS 17'den önceki son önemli güncelleme olmayacak. MacRumors, Apple'ın iOS 16.6'yı özel olarak test ettiğini ve yakın gelecekte herkese açık bir beta sunabileceğini anlıyor. Her ne olursa olsun, Apple'ın bu sonbaharda büyük güncellemeler sunmaya hazırlanırken mevcut yazılımı üzerindeki çalışmalarını sonlandırdığı açık.

İlgili Haberler