Biden'ın diş tedavisi bahane edildi tüm programları iptal edildi

Biden'ın diş tedavisi bahane edildi tüm programları iptal edildi

Biden’ın diş tedavisi nedeniyle NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile olan görüşmesi ve Bloomberg'e vereceği röportaj ertelendi.

A+A-

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden’in diş ağrısı sonrası yapılan kanal tedavisi nedeniyle NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile olan görüşmesinin ertelendiği ve Biden’ın dün katılması planlanan etkinliklere katılmayacağı aktarıldı.
ABD Başkanı Joe Biden’a diş ağrısı nedeniyle gittiği Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde kanal tedavisi uygulandı. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, kanal tedavisi nedeniyle Biden’ın NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile olan görüşmesinin yarına ertelendiği ve Biden’ın dün katılması planlanan etkinliklere ise katılmayacağı aktarıldı. Açıklamada ayrıca, Biden’ın birkaç gün içinde ikinci bir kanal tedavisi olacağı belirtildi.

Doktor Kevin O’Connor, Biden’ın tedavisine ilişkin yaptığı açıklamada, tedavinin başarılı geçtiğini ve hiçbir komplikasyonun yaşanmadığını ifade etti.

Biden’a tedavi sırasında anestezi uygulanmadığı, bu nedenle Anayasa’nın 25. maddesi uygulanarak Biden’ın yetkilerinin Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e devredilmediği aktarıldı.


Etiketler : , ,
İlgili Haberler