Bir kadın ayaklarının fotoğrafını satarak ayda 5000 dolar kazanıyor

Bir kadın ayaklarının fotoğrafını satarak ayda 5000 dolar kazanıyor

Bir kadın ayaklarının fotoğraf ve videolarını satarak ayda yaklaşık 5000 dolar kazanıyor. Kirli çoraplar ise 500 dolara kadar alıcı bulabiliyor.

A+A-

Chrissy önce ayakkabılarını, ardından çoraplarını çıkardı ve ayaklarını nemli zemine yerleştirdi. Telefonunu çıkararak sadece bacaklarını ve ayaklarını gösterecek şekilde aşağı doğru tuttu ve ardından çamurda koşmaya başladı. Daha sonra, çamura bulanmış ayak parmaklarını temizlerken kendini filme aldı.

Fun With Feet adlı web sitesinde erotik içerik üreten 32 yaşındaki Chrissy için bu görev hiç de zor olmamış. Kendisine 300 dolara mal olan videoyu talep eden müşterisinin büyük bir "Yüzüklerin Efendisi" hayranı olduğunu söyledi. Talebi garip bulsa da, müşterinin "Hobbit" filmindeki bir sahneden esinlendiğini söylediği görevi anladı.

Chrissy Insider'a verdiği demeçte üç yıldır web sitesinde "zarif" yedi numara ayaklarının fotoğraflarını sattığını söyledi. Chrissy, Fun With Feet'e başlangıçta ekstra para kazanmak için katıldığını ve şimdi her ay ortalama 5000 dolarlık satış yaptığını söyledi. O kadar kazançlı olmuş ki, son altı aydır bunu tam zamanlı işi haline getirmiş.

Model olarak da çalışmış olan Chrissy'ye göre, erotik ayak içeriği satmak, gerçek kimliğini gizlerken kendi programını yapmasına izin veriyor, bu da OnlyFans gibi bir platformda o kadar kolay olmayacağından endişelendiği bir şey. Business Insider söz konusu kadının kimliğini doğruladı, ancak bu hikaye için bir takma ad kullanmak istedi.

Ayakları seven bir hayran kitlesi oluşturmak

Chrissy Fun with Feet'e ilk katıldığında, ilk altı ay boyunca müşteri tabanını oluşturmaya odaklandığını söyledi. İşe kendi ayaklarının fotoğrafını çekerek başlamış ve bunun heyecan verici, hatta biraz da seksi olduğunu söylemiş.

Web sitesine pandemi sırasında, kuaför ve barmen olarak çalıştığı işlerinin sosyal mesafe protokolleri ve müşteri eksikliği nedeniyle vardiyalarının azaldığı dönemde katıldı. Sosyal medyada, OnlyFans aracılığıyla ekstra para kazanan insanları duymuştu, ancak diğer işleri nedeniyle yüzünü göstermekten çekiniyordu.

Chrissy konuyla ilgili "Bir sonraki hafta işe dönüp dönemeyeceğimi gerçekten bilmiyordum. İşte o zaman diğer seçenekleri araştırmaya başladım ve Fun with Feet ile karşılaştım" şeklinde konuştu.

Her gün birçok kez, ayak parmaklarının pürüzsüz taşlar üzerinde durduğu fotoğraflarını paylaşıyor ve genellikle tırnak salonlarında asılı olan bozulmamış posterleri taklit etmeye çalışıyordu. İlk paylaşımı, Fransız tarzı bir pedikür yaptırdıktan sonra ayak parmaklarının çekilmiş bir fotoğrafıydı. Fun with Feet'te müşteriler Chrissy'nin Instagram'a benzer ücretsiz fotoğraf akışında gezinebiliyor, ardından özel içerik talep etmek ve satın almak için ona mesaj gönderebiliyordu.

Chrissy, başlangıçta zamanının çoğunu web sitesindeki yeni takipçileriyle sohbet ederek geçirdiğini ve onlarla cinsel olmayan sohbetler yoluyla bir yakınlık kurduğunu söyledi.

Chrissy verdiği demeçte "Ortalama bir müşteri 10 kişiden dokuzunun sadece konuşacak birini bulmasını ister. Ne zaman bir fotoğraf görseler, o fotoğrafın arkasındaki kişiyi hayal etmek istiyorlar" sözlerini kaydetti.

Şimdi haftada beş ila altı gün, günde üç ila beş saatini işini sürdürmek için harcıyor. Chrissy, bir gününü özel fotoğraf ya da video taleplerini çekmeye ayırırken, diğer bir gününü de 500 dolardan fazla para ödeyebilecekleri kullanılmış çoraplarını müşterilerine postalayarak geçirdiğini söylüyor.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler