Bitcoin 9 bin doları devirdi, rekor üstüne rekor!

Bitcoin 9 bin doları devirdi, rekor üstüne rekor!

Bitcoin rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Dijital para birimi, dün akşam itibariyle 9 bin doları aşarken, bu sabaha 9550 dolardan başladı.

A+A-

Kripto para fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Bu sabah 1 Bitcoin'in değeri 9500 doları aşarken, Bitcoin'in yükselişini sürdürerek 10 bin dolar seviyelerine çok yakında ulaşacağı söyleniyor. Bu arada mevcut durumda piyasada kripto para biriminin 154 milyar doları aşkın bir pazar payı da bulunuyor.

Bitcoin pazar payını bu hale son üç haftada elde ettiği 35 milyar dolar ile elde etti. Öte yandan 2013 yılında 100 dolar seviyesinde olan Bitcoin aradan geçen 4 yılda yaklaşık olarak 9 bin dolar değer kazandı. Bugün birçok kurum tarafından resmen kabul edilen Bitcoin, geleceğin alışveriş pratiklerini değiştirecek bir güce sahip gibi görünüyor.

Bitcoin 9 bin doları devirdi, rekor üstüne rekor

Geçtiğimiz günlerde büyük bir yükseliş göstererek adından bahsettiren Ethereum 473 dolar seviyelerine tırmandı. Bitcoin Cash ise halihazırda küçük bir yükselişle bin 722 dolar'dan işlem görüyor.

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.