Trump’ın Açıklaması TRUMP Coin’i Uçurdu!

Trump’ın Açıklaması TRUMP Coin’i Uçurdu!

Donald Trump’ın Açıklaması TRUMP Coin’i Uçurdu! ABD Seçimleri Öncesi Bu Coinler Öne Çıkıyor

A+A-

Eski ABD başkanı ve şu an da yeniden seçilmek için çalışmalarına devam eden Donald Trump’ın, kripto paralar hakkındaki açıklaması heyecan yarattı. Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanıi Joe Biden için “kripto para konusunda bilgisiz olduğunu” söylerken ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı (SEC) Gary Gensler’ı da hedef aldı. Trump,  Gensler’ın ve demokratların kripto paralara karşı olduğunu belirtirken kendisinin bu sektörü onayladığını kaydetti.

ABD'den ayrılan kripto firmalarıyla ilgili bir soruya yanıt olarak "Eğer kriptoyu kucaklayacaksak burada olmalarına izin vermeliyiz" dedi. Bu yorumlar, Trump'ı destekleyen kripto para topluluğunu sevindirdi. Trump Coin de bu açıklamaların ardından bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde 30’dan fazla yükseliş kaydetti. ABD seçimleri öncesi heyecan zirvedeyken aşağıdaki coinler de en çok öne çıkanlar arasında yer aldı.

WienerAI (WAI) - Meme Coin'in Özelliklerini Gelişmiş Yapay Zeka Teknolojisi İle Birleştiren Kripto

Wiener AI (WAI), köpeklerle ilgili meme’lere dayanan kripto alanında yeni bir girişim olarak ortaya çıktı. Bu yenilikçi projede WienerAI token satın almak için ön satış etkinliğine katılmak gerekiyor. Toplanan fon ise kısa sürede 1,3 milyon doları geçmiş durumda.

Proje, kriptodaki en gelişmiş acemi dostu işlem botunu da ekosistemine ekledi. Bota kripto yatırımlarıyla ilgili bir soru sormak yeterli. Ayrıca WienerAI, sahipleri adına piyasaları araştırmak için tahmin teknolojisini kullanacak ve onlara analizinin bir dökümünü sunacak.

En düşük token fiyatını elde etmek için Wiener AI ön satışına mümkün olduğunca erken katılmak gerekiyor. WAI tokenlerini elde etmek için Ethereum cüzdanı resmi WAI ön satış platformuna bağlamak ve tercih edilen ödeme seçeneği olarak ETH veya USDT kullanmak yeterli oluyor.

WAI tokenlerini satın aldıktan sonra, stake ödüllerinden yararlanmak için bunları hemen stake etmek gerekiyor. Stake ödülleri şu anda yüzde 690’lık bir APY sunuyor. Stake edilen token sayısı arttıkça APY’nin kademeli olarak düşeceğini de unutmamak gerekiyor.

Token ön satışının tamamlanmasının ardından, WAI tokenleri talep ediliyor. WienerAI teknik dokümanında tokenlerin, yüzde 50'si ön satış için ve yüzde 30'u özellikle stake ödül programı için ayrılmış olmak üzere sabit miktarda 6,9 milyar token olacağı belirtiliyor.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Çoklu Zincirde Hareket Eden Devrim Niteliğinde Bir Köpek Coin

Dogeverse (DOGEVERSE), altı farklı blok zincirinden erişilebilecek olan dünyanın ilk çok zincirli köpek coinini piyasaya sürüyor. Sektörde ilk olması nedeniyle Dogeverse token satın alan balinaların sayısı çoğalıyor. Öyle ki önceki gün 183 bin dolarlık Dogeverse satın alan bir balina analistlerin radarına takıldı.

Ön satış lansmanı, birkaç hafta içinde 13 milyon dolardan fazla gelir elde ederek olağanüstü bir başarı elde etti. Dogeverse, ön satış için minimum 8,8 milyon dolar (halihazırda ulaşılmış olan) ve maksimum 17 milyon doların üzerinde para toplamayı amaçlayan iddialı hedefler belirlemişti. Nitekim tüm planlarını birer birer gerçekleştiriyor.

Projenin odak noktası, kripto piyasasındaki özgürlük ve erişilebilirlik düzeyini artırmak için zincirler arası geçişi kullanan bir Doge olan Cosmo. Dogeverse, verimliliği ve hızı artırmak için Ethereum, Avalanche, Polygon, Base ve BNB gibi çok sayıda önde gelen blok zincirinden yararlanarak maliyetleri en aza indirirken sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Ayrıca, yatırımcılar DOGEVERSE varlıklarını yatırma ve önemli miktarda stake APY (Yıllık Yüzde Verim) alma fırsatına da sahip. Şu anda, tokeni satıp alıp stake edince yüzde yıllık yüzde 70 gibi etkileyici bir getiri elde etmek mümkün. Bu da onu erken kullanıcılar için çok cazip bir teklif haline getiriyor.

 

5thScape (5SCAPE) - Sanal Gerçeklik Ve Sürükleyici Oyun Özellikleriyle Öne Çıkan Kripto Para

5thScape (5SCAPE), kullanıcılara benzersiz ve sürükleyici bir deneyimi garanti eden son teknoloji bir sanal gerçeklik çevrim içi oyun ekosistemi olarak konumlandırılıyor. Tüm token arzının 5,21 milyar olduğu hiper-gerçekçi sanal dünyanın amacı hem akıcı hem de zorlayıcı bir oyun deneyimi yaratmak.

5SCAPE token satın alan kullanıcılarının başlıca avantajlarından biri, kapsamlı bir oyun ve eğitim materyali koleksiyonuna ücretsiz erişim kazanmaları.

5thScape tanıtım belgesinde belirtildiği gibi, platform beş farklı sanal gerçeklik (VR) oyunu içeriyor. 'Cage Conquest' adlı ilk oyunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bu oyun oyuncuları MMA'in heyecan verici dünyasına sokacak, sıkı antrenman seanslarına ve çevrim içi müsabakalara katılmalarını sağlayacak.

Buna ek olarak 5thScape, bir sanal gerçeklik (VR) başlığı ve bir VR koltuğu da sağlayacak. Kullanıcılar  5SCAPE tokenine sahip olduklarında, 5th Scape dünyasının tamamında mevcut olan sürükleyici VR materyaline kalıcı erişim hakkına sahip olacaklar.

Ayrıca, 5SCAPE tokenine sahip olan kişiler, tüm 5th Scape ürünlerinde benzersiz fiyat indirimleri alma ayrıcalığına sahip olacak. Böylece bu çığır açan sanal aleme katılmak için daha fazla motivasyon sağlanacak.

İlgili Haberler