Borsada bu seviyelere dikkat: İşte 21 Kasım için direnç ve destek noktaları

Borsada bu seviyelere dikkat: İşte 21 Kasım için direnç ve destek noktaları

A1 Capital BİST 100 teknik analiz raporuna göre, kısa vadeli trendin devamı halinde ise 8180 ve 8400 seviyeleri önemli direnç noktaları olacak.

A+A-

Haftaya alıcılı başlayan BİST 100 endeksi gün boyunca güçlü görünümünü korudu ve %1.11 değer kazanımı ile 7946 seviyesinden kapanış gerçekleştirdi. Geçen hafta ortasından sonra etkili olmaya başlayan tepki alımlarının güç kazandığını görülüyor. A1 Capital BİST 100 teknik analiz raporuna göre kısa ve orta vadeli göstergelerde toparlanma sürerken, önceki hafta altında hareketler gördüğümüz 22 ve 50 günlük ortalamaların tekrar yukarı yönde aşılmış olması da olumlu görünümü destekliyor.

Raporda şu değerlendirmelere yer verildi:

''Kısa vade açısından önemli direnç olarak gördüğümüz 7942 seviyesinin hemen üzerinde gerçekleşen kapanışı da diğer olumlu bulduğumuz unsur olarak gösterebiliriz. Endekste bugün gerçekleşecek kapanışın önümüzdeki günler açısından yönde belirleyici olacağını düşünüyoruz. Endekste hisse bazlı hareketlerin daha ön planda olduğunu görebiliriz ancak 7942 seviyesinin üzerinde kalındığı sürece güç kazanımının devamını bekliyor olacağız. Bu beklentimiz paralelinde 7942 seviyesinin üzerinde pozisyonların artırılmasını uygun buluyoruz. Kısa vadeli trendin devamı halinde ise 8180 ve 8400 seviyelerini kısa vadeli dirençler olarak takip edeceğiz''

 

İlgili Haberler