Bu patronsa bizimki ne?

Bu patronsa bizimki ne?

Dünyanın en zengin işadamlarından Li Jinyuan, şirketinin 20'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle 6 bin 400 çalışanını Fransa'ya tatile götürdü.

A+A-


Fransa Dışişleri Bakanlığı sözcülüğü çinli Tiens Group'un Fransa'da dört gün sürecek tatil için Paris ve Nice kentlerinde 140 otel ve 12 tren kiralandığını duyurdu.

Çinli işadamının, şirketin 20'nci kuruluş yıldönümü için Fransa'ya götürdüğü çalışanlara sadece rezervasyonlar için harcadığı paranın 13 milyon euroya ulaştığı açıklandı.

57 yaşındaki Li Jinyuan patronu olduğu Tiens Group'u 1995 yılında kurdu. Dünyanın en perestijli dergilerinden Forbes tarafından dünyanın en zenginleri arasında gösterilen Jinyuan'ın şirketlerinde 12 bin kişinin çalışıyor. Eli açık patronun diğer çalışanlarını gelecek yıl farklı bir ülkeye götüreceği belirtiliyor. Tiens Group 2009 yılında 438 milyon dolar net kâr elde etti.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.