Shiba Inu 1 Dolar Olacak Mı? SHIB Alternatifi DOGEVERSE 12 Milyon Dolara Dayandı

Shiba Inu 1 Dolar Olacak Mı? SHIB Alternatifi DOGEVERSE 12 Milyon Dolara Dayandı

Shiba Inu 1 dolar olacak mı sorularının ortasında SHIB alternatifi tokenler de dikkat çekiyor.

A+A-

Shiba Inu'nun fiyatının 1 dolar olup olmayacağı hem SHIB topluluğu hem de kripto para tutkunları tarafından her zaman en çok merak edilen soru oldu. Shiba Inu fiyatı, bu haberin yazıldığı saat itibarıyla bir haftada yüzde 14’ten fazla yükseliş kaydetti.

Shiba Inu, olumlu haberler olmasına rağmen hala büyük bir matematiksel zorlukla karşı karşıya. Dolaşımda 589,29 trilyon token olduğu düşünüldüğünde, Shiba Inu'nun piyasa değeri, token başına 0,000025 dolarlık son fiyatla 15,2 milyar dolar.

Her bir Shiba Inu tokeni 1 dolar değerinde olsaydı, piyasa değeri 589,29 trilyon dolar olurdu. Bu sadece basit bir matematik. Tekrar ifade etmek gerekirse, değeri dünyanın en değerli firması olan Microsoft'un değerini 196 kat aşardı. Geçen yıl 27,9 trilyon dolar gayrisafi yurtiçi hasıla üreten ABD ekonomisinin tamamıyla karşılaştırıldığında, yirmi bir kat daha değerli olacaktı.

Şu anki haliyle Shiba Inu'nun 1 dolara ulaşması birçok uzman tarafından mümkün görünmüyor. Topluluğun tokenleri “yakarak”, yani dolaşımdan kaldırarak arzı azaltma girişimleri de şu ana kadar başarılı olamadı.

Shiba Inu 1 dolar olacak mı sorularının ortasında SHIB alternatifi tokenler de dikkat çekiyor. Özellikle Dogeverse token satın alımları artarak dönüm noktasını aştı ve proje 12 milyon dolarlık fona ulaşma yolunda ilerliyor.

SHIB Alternatifi DOGEVERSE Çılgınlığı Tam Gaz Devam Ediyor

Dogeverse (DOGEVERSE), projesi iki hafta kadar bir süre önce piyasaya çıktı ve ziyadesiyle ilgi çekti. Proje, “Doge” fenomeninin popülaritesini birden çok zincirin potansiyeliyle birleştirerek inovasyona öncülük ediyor.

Dogeverse'in kullandığı çoklu zincir mimarisi onu geleneksel meme coin'lerden ayırıyor. Sonuç olarak Dogeverse token satın alanlar, dijital varlıklarını altı farklı blok zinciri arasında zahmetsizce transfer edebiliyor. Bu zincirler arasında Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Solana, Base ve Avalanche yer alıyor.

Kullanıcılar ister Ethereum'daki DeFi uygulamalarıyla etkileşime giriyor ister Solana'daki NFT pazarlarını inceliyor olsun, genel deneyimini geliştirebiliyorlar.

Yeni teknolojinin sunduğu pek çok avantaj arasında hareket kabiliyetinin artması da yer alıyor. Token sahipleri artık varlıklarını çok az işlem ücreti ödeyerek ya da hiç işlem ücreti ödemeden ve büyük kolaylıkla ağlar arasında serbestçe taşıyabiliyor.

Buna ek olarak, Dogeverse kullanıcıları, platformun birçok blok zincirindeki varlığı sayesinde daha geniş bir ekosistem yelpazesine girebiliyor. Bu da daha fazla insanla bağlantı kurma ve her blok zincirinin kendine özgü özelliklerinden yararlanma fırsatları sunuyor.

12 Milyon Dolarlık Dönüm Noktası

Dogeverse'in fiyatı ön satış etkinliği süresince iki günde bir artıyor. Şu anda Dogeverse token satın almak isteyenler 0.000302 dolardan tokeni elde edebiliyor. Ancak bir gün içinde fiyatın artacağını da unutmamak gerekiyor.

Yaklaşık 11 milyon toplayarak büyük başarı gösteren projenin asgari fon miktarı olan 200 milyar token çoktan satılmış durumda.

Ekibin 6 günlük ilk tur tahminine rağmen, ilk coin arzından (ICO) sonraki 48 saat içinde projeye şaşırtıcı bir şekilde 1 milyon dolar aktı ve ilk iki tur için ayrılan tüm tokenler satıldı. 

Dogeverse, ilk coin arzının ilk iki aşamasını atladı ve iki hafta içinde doğrudan ikinci aşamaya geçti. En son dilim ise 11 Haziran'da sona erecek.

Ekip şu anda CoinGecko ve CoinMarketCap listeleme araçlarına odaklanıyor, ancak gelecek planları daha fazla DEX ve CEX listesine eklenmeyi içeriyor.

Bu projede token stake etmek, yüzde 100’ün üzerinde cazip yıllık yüzde getirileri (APY) kazanmak için önemli bir strateji olarak görülüyor. Ancak token stake edildikçe bu yüzdelik oranın azalacağını unutmamakta da fayda var.

Dogeverse’in Geleceği Nasıl Görülüyor?

Dogeverse'in gelecekte de başarılı olmasını sağlamak için geliştiriciler bu kripto para biriminin dağıtımında çok dikkatli davrandı. Dolaşımdaki otuz milyar tokenin yüzde on beşi ön satış sırasında dağıtılıldı. Dogeverse tarafından birkaç hafta içinde toplam on milyon DOGEVERSE tokeni satıldı.

Token sahipleri ve topluluk katılımını teşvik etmek amacıyla, token arzının yüzde 10'u önümüzdeki iki yıl boyunca staking teşvikleri için ayrılacak. Kalan yüzde 25 ise gelecekteki Dogeverse girişimlerini ve uygulamalarını finanse etmeye yönelik olacak.

Dogeverse'in arzının yüzde 5 kadarı, borsa listelerine tahsis edilirken, kalan yüzde 10 çeşitli platformlarda likiditeyi garanti etmek için ayrıldı. Kalan yüzde 25 pazarlama çabalarına, yüzde 10 ise ekosistem finansmanına gidecek.

Üst sınırı 17 milyon dolar olan proje, gelecekteki iddialı girişimleri finanse etmeyi amaçlıyor. Dogeverse’in hedeflerinde de esneklik, topluluk katılımı ve uzun vadeli büyüme yer alıyor.

Dogeverse'in ön satış başarıları ve yenilikçi stratejileri, kripto para topluluğunun dikkatini çekmeyi başardı. Meme coin piyasasında bir sonraki önemli fırsatı kollayan yatırımcılar için Dogeverse cazip bir olasılık sunuyor.

Sonuç olarak yatırımcılar, özellikle de geliştirme ekibinin ön satış sonrası tokeni merkeziyetsiz borsalarda (DEX'ler) listeleme niyetleri göz önünde bulundurulduğunda, erken katılım konusunda istekli görülüyor.

Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler