Bu uygulamanın üyelik aidatı 30 bin dolar

Bu uygulamanın üyelik aidatı 30 bin dolar

Dünyanın en zengin insanlarına konsiyerj hizmeti veren Myria uygulamasının üyelik bedeli yıllık 30 bin dolar. Uygulamanın 100’den az sayıda üyesi var ve üyelerinin ortalama serveti 600 milyon dolar.

A+A-

Dünyanın en zengin insanları çok gizli, son derece özel Myria uygulamasını kullanıyor. Daha çok kısa süre önce açılmasına rağmen büyük ilgi gören Myria uygulamasının hedefinde sadece dünyanın en zengin yüzde 1’i bulunuyor.

Yıllık, yalnızca davetle üye olunabilen üyeliğin maliyeti 30.000 dolar olan uygulama küresel elitlerin buluşma noktası. Girişimci Rey Flemings tarafından kurulan uygulamaya üye olanların ortalama serveti 600 milyon civarında.

Myria'nın şu ana 100'den az üyesi var, ancak üyelerinin çoğunluğu Silikon Vadisi’nin güçlü oyuncularından oluşuyor.

Gizlilik nedeniyle isimleri verilemeyen üyeler arasında ünlü şirketlerin kurucuları ve CEO'larının yanı sıra girişimlerini akıllara durgunluk veren 10 rakamlı meblağlara satan bebek yüzlü teknoloji devleri de yer alıyor. Ayrıca ünlüler, spor yıldızları ve kraliyet mensupları da var.

Myria esasen çevrimiçi küçük bir kara kitap görevi görüyor ve üyelerini sıradan insanlara, hatta sıradan zenginlere bile reklam vermeyen elit satıcılarla buluşturuyor.

Örneğin, bir kullanıcı İtalya'ya seyahat etmek isterse, erişemeyeceği piyasa dışı bir malikaneyle bağlantı kurabiliyor.

Myria üyeleri aynı zamanda spor oyunlarında ön sıralarda yer alma ve en çok rağbet gören restoranlarda imrenilen masalarda yer alma şansına da sahip.

Bu arada, bir "topluluk" sekmesi üst düzey kullanıcıların bağlantı kurmasına ve birbirlerinin profillerini incelemesine olanak tanıyor.

İlgili Haberler