Yeni tip koronavirรผsรผ salgฤฑnฤฑ nedeniyle รin genelindeki okullarda bahar dรถneminin baลlangฤฑรง tarihinin erteleneceฤi aรงฤฑklandฤฑ.
รin Eฤitim Bakanlฤฑฤฤฑ tarafฤฑndan dรผn yapฤฑlan duyuruda, รผlke genelindeki kreลler, ilk ve ortaokullar ile yรผksekokullarฤฑn daha geรง aรงฤฑlacaฤฤฑ belirtildi.
ฤฐkinci yarฤฑyฤฑl baลlangฤฑรง tarihi konusunda net bilgi verilmezken, okullarฤฑn aรงฤฑlฤฑล gรผnlerinin bรถlgelerin koลullarฤฑna gรถre belirleneceฤi kaydedildi.
รin Uluslararasฤฑ Radyosu’nun haberine gรถre, okullarฤฑn kฤฑล tatili sฤฑrasฤฑnda รถฤrencileri evde kalma, toplu etkinliklere katฤฑlmaktan kaรงฤฑnma ve gerekmedikรงe dฤฑลarฤฑ รงฤฑkmama konusunda yรถnlendirmeleri gerektiฤi ifade edildi. รin hรผkรผmeti, koronavirรผsรผnรผn yayฤฑlmasฤฑnฤฑ รถnlemek amacฤฑyla 30 Ocakโta sona erecek yedi gรผnlรผk Bahar Bayramฤฑ tatilini 2 ลubatโa kadar uzatma kararฤฑ almฤฑลtฤฑ.







