Crypto.com yerel ortaklar arıyor

Crypto.com yerel ortaklar arıyor

Crypto.com'un Başkanı Eric Anziani, kripto para birimi için hikaye anlatma platformunun ve içeriğinin genişletilmesinin dijital varlık endüstrisini genişletmenin anahtarı olduğunu belirtti.

A+A-

Crypto.com, fikri mülkiyet içeriğiyle işbirliği yaparak portföyünü geliştirmeye çalışıyor. Ayrıca, popüler TV dizisi "Extraordinary Attorney Woo"nun yapım şirketi Astory ile işbirliği yaparak Extraordinary Whales Club değiştirilemez tokenlerini piyasaya sürdü. Crypto.com'un Başkanı Eric Anziani, NFT alanında ve içerik tarafında Web3 ile yerel şirketlerle işbirliği yaptıklarını söyledi.

Crypto.com, geçen yıl Güney Kore'de OK-Bit'i satın aldı ve bu yıl içinde büyük bir borsa hizmeti başlatmayı hedefliyor. Kore'yi firma için kazançlı bir pazar olarak gören Anziani, Kore'nin sofistike bir pazar olduğunu ve kullanıcıların yeni fikirleri ve teknolojileri hızla benimsediklerini belirtti.

Koreli yetkililerin kriptoya yönelik yasama çabalarını "iyi dengelenmiş bir yaklaşım" olarak değerlendiren Anziani, düzenleyicilerin temel bir çerçeve oluşturduktan sonra bunu aşamalı olarak geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

Kripto endüstrisini yasal sınırlar içine çekme çabalarına rağmen, küresel kripto piyasası düşüş eğilimini sürdürüyor ve bu nedenle birçok Kore kripto borsası ikinci çeyrekte açık veriyor. Ancak Anziani, düşüşlerin sektörde döngüler halinde geldiğini ve bu durumun ilk veya son olmadığını belirtti.

Crypto.com'un kripto para birimi için hikaye anlatma platformunu genişleterek ve fikri mülkiyet içeriğiyle işbirliği yaparak dijital varlık endüstrisini büyütmeyi hedeflediği görülüyor. Şirket, işbirliği yaptığı yerel şirketlerle NFT alanında ve içerik tarafında Web3'te çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, Crypto.com'un bu yıl Güney Kore'de büyük bir borsa hizmeti başlatmayı planladığı ve Kore'yi kazançlı bir pazar olarak gördüğü belirtiliyor. Crypto.com ekibi, küresel kripto piyasasının düşüş eğilimine rağmen, sektörde döngüler halinde yaşanan bu durumu normal karşılıyor ve ürün geliştirme ve tüketici hizmetleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

İlgili Haberler