Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan’ฤฑn iletiลim kazalarฤฑna bir yenisi eklendi. Bu akลam paylaลtฤฑฤฤฑ bir video “Erdoฤan Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu reklamฤฑ yaptฤฑ” yorumlarฤฑna neden oldu.
SOLโun bildirdiฤine gรถre, dรผn akลam AKP’li Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan’ฤฑn hesabฤฑndan paylaลฤฑlan bir video, ฤฐletiลim Daire Baลkanฤฑ Fahrettin Altun’u yeniden tartฤฑลma konusu haline getirdi. Daha รถnce de รงeลitli iletiลim kazalarฤฑ yaลayan Erdoฤan, bu akลamki paylaลฤฑmฤฑyla bunlara bir yenisini ekledi.
Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan’ฤฑn 18 milyon takipรงili twitter hesabฤฑndan Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu’nun รงeลitli zamanlarda yaptฤฑฤฤฑ konuลmalardan oluลturulan bir video paylaลฤฑldฤฑ. “Milletimizi, her fฤฑrsatta kendisini tehdit eden bu vesayetรงi zihniyetin insafฤฑna bฤฑrakmayacaฤฤฑzโฆ” denilerek paylaลฤฑlan videoda Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu’nun zaten olumsuz bir gรถrรผntรผ verdiฤi dรผลรผnรผlmรผล olacak ki, videoya herhangi bir ekleme yapฤฑlma ihtiyacฤฑ duyulmamฤฑล. Ancak paylaลฤฑm sonrasฤฑnda รงok sayฤฑda kiลi Erdoฤan’ฤฑn kendi hesabฤฑndan Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu’nun reklamฤฑnฤฑ yaptฤฑฤฤฑnฤฑ belirten yorumlar yaptฤฑ. Erdoฤan’ฤฑn paylaลฤฑmฤฑ kฤฑsa sรผrede 2 milyon izlenmeyi aลtฤฑ.







