Ethereum 3500 dolara koşuyor

Ethereum 3500 dolara koşuyor

Bitcoin'in yükselişinin ardından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum da yukarı yönlü hareket halinde. Peki ethereum 3500 doları görebilir mi?

A+A-

En büyük ikinci kripto para birimi olan ethereum, bu hafta Bitcoin fiyatlarının 38.000 doların altındaki konsolidasyonunu yansıtan önemli bir dalgalanma yaşadı. Bu yatay hareket, kripto piyasasında yükseliş momentumunun azalmasına yol açarak çoğu büyük kripto para biriminin ilerlemesini engelledi.

Buna rağmen, Bitcoin fiyatının 30.600 doların üzerinde istikrar kazanmasıyla ETH, alım ilgisinde bir canlanmaya tanık oldu. Bu artış ETH'nin fiyatını 3.000 dolarlık psikolojik bariyerin ötesine taşıdı. Bu kırılma piyasaya girmek için bir sinyal mi?

Ethereum (ETH) mevcut toparlanma trend çizgisini, fiyatın 2166 $'ın üzerinde sürdürülebilirlik gösterdiği Ocak ayı sonlarında başlattı. Bu yükseliş son beş haftada %41 oranında kaydedildi ve mevcut işlem fiyatı olan 3062$'a ulaştı.

Toparlanma, spot BTC ETG'ye büyük miktarda fon girişinin ardından Bitcoin fiyat rallisine yanıt olarak gerçekleşti. Ethereum ağı, Mart ayı ortalarında 8626176 slotunda uygulanması planlanan ve çok beklenen Dencun yükseltmesine istikrarlı bir şekilde ilerledikçe boğa koşusu daha da ivme kazandı.

Bu hafta Ethereum fiyatı, 3030$ ve 2875$'lık iki yatay seviye arasında yankılanarak büyük ölçüde yatay işlem gördü. Agresif bir rallinin ardından, son konsolidasyon ETH fiyatının gücünü geri kazanmasını sağlamış olabilir.

Gün içi kazancı %3 olan bu altcoin, aralığın direncinden kararlı bir çıkış yaptı ve 3000$'lık psikolojik seviyeyi geri aldı. Bu seviyenin üzerinde sürdürülebilirlik gösterirse, alıcılar 3180 $ ve ardından 3280 $ 'lık potansiyel bir hedefi hedefleyebilir.

Ethereum için mevcut piyasa görünümü yükseliş gibi görünse de, günlük grafiğe bakıldığında devam eden rallinin kesinlikle genişleyen bir kanal formasyonunun yapısını takip ettiği görülüyor. Ethereum fiyatının 3180 dolardaki formasyon üst trend çizgisine yakın olmasıyla ETH fiyatı yeni bir düzeltmeyi tetiklemek için yoğun arzla karşılaşabilir.

İlgili Haberler