Hollande: Yunanistan'ın tasarısı ciddi

Hollande: Yunanistan'ın tasarısı ciddi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Yunanistan'ın ekonomik reform tasarısının kredibilite sahibi bir tasarı olduğunu söyledi

A+A-


Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Yunanistan'ın ekonomik reform tasarısının kredibilite sahibi bir tasarı olduğunu ve ülkenin euro  bölgesinde kalmasına yönelik görüşmelerin yeniden başlayabileceğini söyledi.

Fransız lider bu açıklamaları yaparken, euro bölgesi liderleri de Yunanistan'ın sunduğu 13 sayfalık plan üzerinde çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar hafta sonu yapılacak olan zirveye temel oluşturacak. Fransa kendisini Yunanistan'ın önde gelen avukatı olarak tanımladı ve tasarının içeriği konusunda Yunanistan'a danıpşmanlık yapmıştı.

Hollande konuya ilişkin açıklamasında "Bu program ciddi ve kredibl bir program. Fransa'nın stratejisi iyi bir anlaşmanın sağlanması için gereken her şeyi yapmaktır" dedi.
 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.