İntegral Menkul Değerler'in tavsiye ettiği hisseler

İntegral Menkul Değerler'in tavsiye ettiği hisseler

Bugün hareketli olmasını beklediğimiz hisseler: ALARK, ALFAS, MGROS, ULKER, CWENE

A+A-

İntegral Yatırım Menkul Değerler, 9 Kasım 2023 bülteninde Borsa İstanbul'da sağlıklı bir yükseliş hareketi için güçlü hacimlerin oluşması gerektiğine dikkat çekerek bugün bilançolara bağlı hisse bazlı hareketler beklediklerini ifade etti.

Bültende şu değerlendirmelere yer verilid.

Bugün bilanço beklentileri iyi olan sektörlerde pozitif fiyatlamalar görülebilir. Büyüme döneminde yükseliş gösteren şirketler yerine sıkılaşma süreci ile birlikte gelir esnekliği olan, nakit tarafta problemi olmayan şirketler ön plana çıkabilir.

Teknik olarak baktığımızda yukarı yönlü hareketin devamında yakın direnç olarak 8000 seviyesini takip ediyoruz. Aşağı yönlü harekette ise 7750 seviyesini izliyoruz. 

Bugün hareketli olmasını beklediğimiz hisseler: ALARK, ALFAS, MGROS, ULKER, CWENE

BIST 100 Endeksi Endeks günü sınırlı pozitif kapatmasına karşın son günlerde devam eden düşük hacim dikkat çekiyor. Güçlü destek bölgesi olarak gördüğümüz 7800 seviyesinin üzerinde tutunmaya devam eden endekste, 7800 seviyesi yukarı yönlü hareketin devamı açısından önemli olacak. Takip ettğimiz kısa vadeli ortalamaların tekrardan üzerine çıkan endeks 7800 seviyesinin üzerinede tutunabilirse 8000 seviyesine doğru yükseliş denemeleri görülebilir. 7800 seviyesinin altında oluşabilecek fiyatlamalarda ise 7700 seviyesine doğru geri çekilmeler oluşabilir.

VIOP STRATEJİ

 XU030 SPOT ENDEKS 30 Endeks VIOP kontratı, spot endeksin sınırlı pozitif kapatmasına karşın akşam seanasında gelen satış baskısıyla birlikte günü yüzde 0,95 düşüşle tamamladı. Düşük risk iştahıyla birlikte hacmin sınırlı kalmaya devam ettiği spot tarafta oluşabilecek geri çekilmelerde 8100 bölgesi ana destek seviyemiz olarak önemini korurken, yukarı yönlü hareketlerde ise 8300 seviyesi takip ediliyor olacak.

 

İlgili Haberler