iPhone 15 Pro Max düşme testinde Samsung Galaxy S23 Ultra'ya yenildi

iPhone 15 Pro Max düşme testinde Samsung Galaxy S23 Ultra'ya yenildi

iPhone 15 Pro ile yapılan ilk düşme testinin sonuçları iPhone 14 Pro'dan daha dayanıksız bir cihaz olduğunu göstermişti. Şimdi yeni titanyum iPhone 15 Pro Max ile Samsung Galaxy S23 Ultra'ya karşı başka bir düşme testi var. Kazanan ise Samsung...

A+A-

Apple iPhone 15 Pro Max model telefonların Samsung'un Galaxy S23 Ultra modellerine göre düşme testinde daha dayanıksız olduğu ortaya çıktı. Bu ikinci düşme testi, testleri kontrollü bir şekilde gerçekleştiren PhoneBuff'tan geliyor. Söz konusu test, tam olarak aynı mesafelere ayarlanmış makineler ve telefonların üzerine düştüğü aynı malzemeler kullanılarak yapıldı.

İki amiral gemisi akıllı telefon, sırt üstü düşme, köşeden düşme, yüz üstü düşme ve çeliğin üzerine düştüğü bonus bir tur da dahil olmak üzere dört tur düşme işleminden geçti.

Nispeten yakın olsa da, Samsung Galaxy S23 Ultra dört turun üçünde iPhone 15 Pro Max'ten daha az hasar aldı. Final skoru S23 Ultra'ya 40 üzerinden 39 verirken, iPhone 15 Pro Max 37 puan kazandı.

iPhone 15 Pro Max'in arka ve ön camı ilk düşüşlerde çatlarken, titanyum köşe düşüşlerinde S23 Ultra'nın alüminyumuna göre daha dayanıklıydı.

Sonuçta her iki akıllı telefonun da kameralar dahil tamamen çalışır durumda olduğunu görmek sevindirici. Ancak iPhone 15 Pro Max, çelik çerçeveli bazı öncüllerine kıyasla daha fazla hasar almış görünüyor.

İlgili Haberler