Iphone fanları çıldırdı

Iphone fanları çıldırdı

Iphone 7'de kulaklık girişinin olmayacağı haberi fanları harekete geçirdi. 4 günde 200 bin imza toplandı

A+A-

Iphone 7'de kulaklık girişinin olmayacağı haberi fanları harekete geçirdi. 4 günde 200 bin imza toplandı. iPhone 7’nin kulaklık girişinin olmayacağı belirtiliyor.
iPhone 7 hakkında söylentiler yoğun biçimde devam ediyor. Gelen haberler doğruysa bir sonraki iPhone, hem daha büyük bir pille gelecek, hem de daha ince olacak.iPhone 7'deki en önemli değişiklik ise kulaklık girişinin kaldırma ihtimali.

CHİP'te yer alan habere göre, iPhone 7'nin kulaklık, mikrofon, hoparlör bağlamaya yarayan 3.5mm'lik jak ile gelmeyeceği ilk olarak Kasım ayında söylenmişti.
Kulaklık girişinin kaldırılması, 3.5mm jaka sahip cihazları iPhone 7'ye bağlamak için bir Lightning adaptörü satın alınması gerektiği anlamına geliyor. Ancak 3.5mm jakından yoksun bir iPhone 7, pil gibi bileşenlere daha fazla alan sunarken su geçirmezlik, incelik gibi özelliklere sahip olabilecek.
Apple'ın kulaklık girişini iPhone 7'den kaldırmasını engellemek isteyen fanlar, SumOfUs.org'da 4 günde 200 binin üzerinde imza toplamayı başardı. Sitede yer alan dilekçede, Apple 'müşterilerini kazıklamakla suçlanıyor.
Site, iPhone 7'nin kulaklık girişi olmadan piyasaya sürülmesinin 'muhtemelen geri dönüştürülmeyecek tonlarca elektronik çöp' oluşmasına neden olacağını ileri sürüyor.


Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.