İş Yatırım Ülker için "AL" dedi

İş Yatırım Ülker için "AL" dedi

İş Yatırım Ülker için 'TUT' olan önerisini 'AL' olarak değiştirdi. İş Yatırım konu ile ilgili raporunda, Ülker için 20,7TL olan hedef fiyatını 18,6TL olarak güncelledi.

A+A-


İş Yatırım Ülker için 'TUT' olan önerisini 'AL' olarak değiştirdi. İş Yatırım konu ile ilgili raporunda, Ülker için 20,7TL olan hedef fiyatını 18,6TL olarak güncelledi.

Raporda şunlara yer verildi:

"2.çeyrek sonuçlarının ardından tahminlerimizi ve hedef fiyatımızı güncellediğimiz ULKER için TUT tavsiyemizi AL olarak değiştiriyoruz. Hedef fiyatımızı i) satış hacimlerinin ve ihracat gelirlerini gerilemesi ve aynı zamanda satış şirketlerinin elden çıkarılması sonucunda daha düşük ciro beklentimiz, ii) Mısır ve Suudi Arabistan’da Yıldız Holding’e ait şirketlerin planlanan satın alımının ertelenmesi ve iii) güncellenen benzer şirket çarpanları sonucu olarak 18.6 TL (önceki: 20.7) olarak güncelliyoruz. Hedef fiyatımızda aşağı yönlü revizyona rağmen, getiri potansiyelinin hala %17 olmasından dolayı AL tavsiyesi veriyoruz. "

İŞ YATIRIM ÜLKER RAPORU

ARACI KURUM HİSSE ÖNERİLERİ
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.