Koç Holding 9 aylık bilançosunu açıkladı

Koç Holding 9 aylık bilançosunu açıkladı

Koç Holding yılın 9 ayında 646,9 milyar TL konsolide gelir elde etti.

A+A-

Koç Holding, 2022 yılının ilk 9 ayında konsolide bazda toplam 646,9 milyar TL gelir elde ederken, 24,1 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Koç Holding'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, küresel ekonomiye ilişkin belirsizliklerin devam ettiği yılın üçüncü çeyreğinde yatırımları ve değer yaratma odaklı iş anlayışını kararlılıkla sürdürdüklerini kaydetti.

Koç Topluluğu olarak sağlıklı bilanço, kuvvetli likidite, geniş tedarik zinciri, çeşitlendirilmiş portföy yapısı, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarındaki öncü uygulamalar ve çalışanların üstün gayretleri ile yılın ilk 9 ayında başarılı sonuçlar elde ettiklerini aktaran Çakıroğlu, "Her fırsatta dile getirdiğim üzere başarılarımızı hiçbir zaman sadece finansal sonuçlardan ibaret görmüyoruz. Ülkemizin geleceğine olan kuvvetli inancımızla, yatırımlarımıza kararlılıkla ve hız kesmeden devam ediyoruz. Yılın ilk 9 ayında gerçekleştirdiğimiz 24,1 milyar TL’lik kombine yatırım ile son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım 72,6 milyar TL’ye ulaştı. Yılın geri kalan döneminde ihtiyatlı bir yaklaşımla faaliyetlerimizi sürdürürken, ülkemiz ve Topluluğumuz için değer yaratmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler