Kripto para piyasası, Bitcoin ve Ethereum'un yükselişiyle yükselişte

Kripto para piyasası, Bitcoin ve Ethereum'un yükselişiyle yükselişte

Kripto para piyasası, ABD hisse senedi piyasasının yükselişine paralel olarak yükselişte. CRV, balina aktivitesi ve ekosistemin büyümesine katkıda bulunan yeni entegrasyonlarla birlikte günün en iyi performans göstereni oldu.

A+A-

Bybit Türkiye kripto bülteni 25 Eylül 2023

SPX endeksinin %0,27 artış göstermesi, kripto para piyasasında da yükselişe neden oldu. Bitcoin ve Ethereum, son 24 saat içinde sırasıyla %0,16 ve %0,15 artarak 44.000 dolar ve 3.200 doların üzerinde işlem görüyor.

CRV, son 24 saatte %9,6 yükselerek 2,50 dolara çıktı. Bu yükselişin, balina aktivitesi ve ekosistemin büyümesine katkıda bulunan yeni entegrasyonlardan kaynaklandığı düşünülüyor.

CRV, bir ahır takası DEX'i ve Ethereum'un ötesinde birden fazla blok zinciri üzerinde çalışıyor. Yönetişim tokenı olan CRV, likidite sağlayıcılarını ödüllendirmekte ve oy hakkı vermektedir.

Son zamanlarda, 10,44 milyon CRV tokenı satın alan ve stake eden gizemli bir balina nedeniyle CRV'nin fiyatı yükseldi. Silo Llama'daki $CRV silosu da 60 milyon $ TVL ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak $crvUSD için derin likidite sundu ve Archimedes ilk $crvUSD havuzunu Convex Finance ve Curve Finance'e yerleştirdi.

ZeroSync, Bitcoin için verimliliği ve gizliliği artırmayı amaçlayan ilk sıfır bilgi ışık istemcisi üzerinde çalışıyor. Doğrulayıcı, diğer şeylerin yanı sıra, bir Bitcoin tam düğümünün cep telefonlarında çalışmasına izin verebilecek zk kanıtı tabanlı hafif istemcileri etkinleştirir.

ZeroSync ayrıca bir çatallanma gerektirmeden Bitcoin'e sabit paralar ve önemli bir verim artışı getirebilecek ikinci katman bir protokol planlıyor. Gizlilik, STARK'ların kullanımıyla geliştirilmiştir ve bu çaba, StarkWare'in Cairo programlama dilinin Ethereum dışında ilk kullanımına işaret etmektedir.

Bitcoin'in mimarisi hızlı değişikliklere direnirken ZeroSync, yakında çıkacak olan Simplicity programlama dilini Bitcoin'in yeteneklerini artırmanın ve geniş bir fikir birliğine ihtiyaç duymadan en iyi zk kanıt sistemlerini uygulamanın bir yolu olarak görüyor.

Öneriler:

Bitcoin ve Ethereum'un yükseliş trendini sürdürmesi bekleniyor.

CRV, balina aktivitesi ve ekosistemin büyümesine katkıda bulunan yeni entegrasyonlar nedeniyle yükseliş potansiyeline sahip.

ZeroSync'in Bitcoin için verimliliği ve gizliliği artırmaya yönelik çalışmaları, kripto para piyasasının daha geniş kabul görmesine yardımcı olabilir.

 

İlgili Haberler