Lukoil: Türkiye'den gitmiyoruz

Lukoil: Türkiye'den gitmiyoruz

Lukoil’in Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy, Türkiye’yi terk etme gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi

A+A-

Rus petrol şirketi Lukoil’in Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy, Türkiye’yi terk etme gibi bir düşünceleri olmadığını, Avrupa’daki en iyi pazarlarından birinin Türkiye olduğunu vurguladı.

Hürriyet Gazetesi'nden Merve Erdil'in haberine göre, Terletskiy, “Biz kendimizi uluslararası global bir enerji devi olarak görüyoruz. Hiçbir yerde kökenimizi veya şirketin bölgesel olarak nerede kurulduğunu ön plana çıkarmıyoruz. Tabii ki ülkelerimiz arasındaki ilişkiler açısından en parlak dönem değil fakat bu durumun düzeleceğini umut ediyoruz. Satışlarımız açısından, son birkaç ayda gerçekten önemli bir etkisi olmadığını söyleyebiliriz. Çok dikkatlice satışlarımızı takip ediyoruz ve gördüğümüz kadarıyla piyasayla az çok aynı çizgideyiz. Bunu kamu tarafından açıklanan piyasa verilerinden takip edebiliyoruz. Tabii ki cüzi bir miktar düşüş olabilir, bunu tam bilemeyiz. Fakat bu önemsiz bir miktar, hatta ölçecek kadar bile
değil” şeklinde konuştu.  


Etiketler :

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.