Messi bilet fiyatlarını uçuruyor

Messi bilet fiyatlarını uçuruyor

Pazar günü oynanacak olan Inter Miami ve Los Angeles FC maçının ortalama bilet fiyatı 690 dolar..Messi çılgınlığının sadece bilet fiyatlarını değil, Apple’ın futbol yayın paketine olan abonelikleri ve Adidas’ın Messi formasına olan talebi de artırıyor

A+A-

Lionel Messi’nin bu pazar oynayacağı maç Major League Soccer (MLS) tarihindeki en pahalı maç olacak.

TickPick adlı online bir pazar yeri, Inter Miami ve Los Angeles FC maçının, MLS maçları içinde şimdiye kadarki en pahalı bilet fiyatlarına sahip olduğunu belirtti.  Maçın bileti ortalama 690 dolar civarında. Bu Messi’nin MLS’e katılmadan önceki bilet fiyatlarına göre yüzde 527’lik bir artışı ifade ediyor. En ucuz biletler şu anda 785 dolardan başlıyor ve Messi olmadan oynanacak bir sonraki LAFC maçının en ucuz bileti ise 151 dolardan satılıyor. Ancak, bilet fiyatlarının daha da yükselme potansiyelinin olduğunu belirten TickPick eş CEO’su Brett Goldberg, mevcut seviyelerde istikrarlı kalabileceğini de söyledi.

Goldberg, LAFC’nin MLS’in en popüler takımlarından biri olduğunu ve dünyanın en büyük sporcularından birinin şehre gelmesiyle talebin her zamankinden çok yüksek olduğunu  vurguladı.

Messi’nin MLS’e katılmasının, bilet fiyatlarını düzenli olarak artırdığı belirtiliyor. Ayrıca, Messi çılgınlığının sadece bilet fiyatlarını değil, Apple’ın futbol yayın paketine olan abonelikleri ve Adidas’ın Messi formasına olan talebi de artırdığı belirtildi.

İlgili Haberler