Ünlü futbolcu bu malikane için 10.75 milyon dolar ödedi

Ünlü futbolcu bu malikane için 10.75 milyon dolar ödedi

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, Inter Miami takımına katıldıktan sonra Fort Lauderdale'deki Compass Lane'deki malikaneyi 10.75 milyon dolara satın aldı.

A+A-

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, eşi Antonela Roccuzzo ve üç oğluyla birlikte Güney Florida'ya taşındı ve aylar süren ev arayışını tamamladı.

Temmuz ayında Inter Miami'nin profesyonel takımına katılan Arjantinli küresel futbol fenomeni Lionel Messi, Fort Lauderdale'de 10.75 milyon dolara bir sahil evi satın aldı. 36 yaşındaki Messi, Broward County'de kaydedilen bir tapuya göre, kapılı bir müstakil ev topluluğu olan Bay Colony'deki Compass Lane'de bulunan modern tarzdaki iki katlı evi 1 Eylül'de satın aldı.

Bay Colony topluluğu, Fort Lauderdale'ın en lüks mahalleleri arasında bulunuyor ve Las Olas Bulvarı'ndaki restoranlara ve Drive Pink Stadyumu'na kısa bir sürüş mesafesinde. Miami'de başka mülkleri de bulunan Messi’nin 10.175 milyon dolarlık yeni malikane satın alması Güney Florida'daki lüks konut fiyatlarını da yukarı çekti.

Messi'nin Inter Miami ile sözleşmesi 2025'e kadar devam edecek ve toplam tazminatı 130 milyon ila 150 milyon dolar arasında değişiyor.

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur
İlgili Haberler