Haber sitesi T24, eski futbolcu Burak Yฤฑlmazโฤฑn eลine ลiddet uyguladฤฑฤฤฑ iddiasฤฑna verdiฤi yanฤฑtฤฑ iรงeren haber nedeniyle iรงeriklerinin Microsoft tarafฤฑndan engellendiฤini duyurdu.
Haber sitesi aynฤฑ zamanda Microsoft CEOโsu Levent รzbilginโin kendilerine โBeni bir daha aramayฤฑn, siz kim oluyorsunuz ulan!โ dediฤini kaydetti.

T24โรผn aktardฤฑฤฤฑna gรถre sitenin sunucu hizmeti aldฤฑฤฤฑ Microsoft, halen Beลiktaลโฤฑn geรงici teknik direktรถrlรผฤรผnรผ yรผrรผten Burak Yฤฑlmazโฤฑn, eลine ลiddet uyguladฤฑฤฤฑ iddiasฤฑna verdiฤi yanฤฑtฤฑ iรงeren 2016 tarihli haberi nedeniyle dรผn akลam 22:00 sฤฑralarฤฑnda bรผtรผn iรงeriklere eriลimi engelledi.
Herhangi bir yargฤฑ kararฤฑ olmamasฤฑna raฤmen kesilen yayฤฑn nedeniyle siteye 30 Ekim saat 22:00โden 31 Ekim 02.15โe kadar, 4 saat 15 dakika ulaลฤฑlamadฤฑ.
T24, โbunun รผzerine engelin kaldฤฑrฤฑlmasฤฑ iรงin giriลimlerde bulunduฤunu ancak Microsoft Tรผrkiye ve partnerlerinin eriลim engelini kaldฤฑrmadฤฑฤฤฑnฤฑโ kaydetti.
Habere gรถre konuyla ilgili Microsoft Tรผrkiye Genel Mรผdรผrรผ Levent รzbilginโi arayan T24 Genel Yayฤฑn Yรถnetmeni Doฤan Akฤฑn, ลu cevapla karลฤฑlaลtฤฑ: โBeni bu saatte niye rahatsฤฑz ediyorsunuz, siz kim oluyorsunuz ulan! Beni bir daha aramayฤฑn.โ
T24, bu konuลmaya iliลkin kayฤฑtlarฤฑ saklฤฑ tuttuฤunu kaydetti.
Burak Yฤฑlmaz ise T24โe รถzetle ลunlarฤฑ dedi: โSadece haberin kaldฤฑrฤฑlmasฤฑnฤฑ talep ettim, neden bรถyle oldu anlayamadฤฑm. รzรผldรผm, siteyi kapatmak gibi bir amacฤฑm yoktu. Kusura bakmayฤฑn.โ
T24 yayฤฑnฤฑ Microsoft temsilcileriyle yรผrรผttรผฤรผ temaslarฤฑn ardฤฑndan 4 saat 15 dakika sonra eriลime aรงฤฑldฤฑ.







