Nasdaq'ta yılın en büyük halka arzına 6 kat talep var

Nasdaq'ta yılın en büyük halka arzına 6 kat talep var

Arm Holdings'in İlk Halka Arzına Şu Anda Altı Kat Talep Var

A+A-

Nasdaq için gün sayan Arm Holdings halka arzında güçlü bir yatırımcı talebi olduğu ortaya çıktı. Financial Times, yatırımcılara sunum yapan bankacılara atıfta bulunarak, halka arzın beş kattan fazla talep gördüğünü belirtirken, Reuters şu anda altı kattan fazla talep olduğunu bildirdi.

SoftBank Group Corp'un sahibi olduğu çip tasarımcısı şirketin halka arzında aşırı talep güçlü bir halka arz performansının garantisi olmasa da olumlu bir işaret olarak görülüyor.

Reuters, konuyla ilgili bilgi sahibi bir kişinin kendilerine aşırı talep konusunda bilgi verdiğini söyledi. Bu haber aynı zamanda şirketin hedeflediği hisse başına 47 ila 51 dolarlık fiyat aralığına ulaşma olasılığının daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Bu haftanın başlarında Arm'ın hedeflediği değerlemeyi düşürdüğü ortaya çıkmıştı.

Hisse başına 47 ila 51 dolar aralığındaki değer Arm için 50 milyar ile 54,5 milyar dolar arasında bir değer biçiyor ki bu da önceki 64 milyar dolarlık değerlemeden aslında daha bir düşük olduğu anlamına geliyor. Ancak, henüz netleşmemekle birlikte Arm yeterli yatırımcı talebi ortaya çıkarsa, daha yüksek bir değerleme isteyebilir.

 

İlgili Haberler