Obamalar Barcelona'da hayranlarını şaşırttı

Obamalar Barcelona'da hayranlarını şaşırttı

Obamalar, Steven Spielberg ve Bruce Springsteen ile Barselona'da hayranlarını şaşırttı

A+A-

Eski ABD Başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama, ünlü film yapımcısı Steven Spielberg ve rock yıldızı Bruce Springsteen, Cuma günü Barselona'da gerçekleştirdikleri ziyaretlerle hem turistlerin hem de şehir sakinlerinin büyük ilgisini çekti.

Üçlü, cuma gecesi Bruce Springsteen'in Lluis Companys Olimpiyat Stadyumu'nda vereceği konser için Barselona'ya gelmişti. Perşembe günü Palace Hotel'in Amar restoranında akşam yemeği yiyerek restoran çalışanlarını memnun ettiler. Çalışan Pol Perello, ünlülerle çekilen fotoğrafını "İşin verdiği zevk!" yorumuyla Instagram hesabından paylaştı.

Cuma günü, Obamalar ve Spielberg, Barselona'nın önemli kültürel mekanlarını ziyaret etti. Rota üzerinde Antoni Gaudi tarafından tasarlanan ünlü Sagrada Familia bazilikası ve Picasso Müzesi de bulunuyordu. İspanyol medyası, eski Başkan ve First Lady'nin yoğun güvenlik önlemleri altında el ele şehir merkezinde dolaştıklarını duyurdu.

2008 yılındaki başkanlık kampanyası sırasında tanışan Barack Obama ve Bruce Springsteen, 2021 yılında "Renegades: Born in the USA" adlı ortak bir podcast yayını gerçekleştirerek bu projeyi kitaplaştırmışlardı.