BRC20 Ağındaki Ucuz Coinlere İlgi Arttı! 99Bitcoins İlk Sırada

BRC20 Ağındaki Ucuz Coinlere İlgi Arttı! 99Bitcoins İlk Sırada

Dalgalanmalarıyla ünlü farklı tokenlerin yükselişi ve düşüşü, yatırımcılar için sık sık fırsatlar sunuyor.

A+A-

 

Kripto para piyasasında yatırımcılar, endüstrinin sürekli değişmesiyle eğilimi başlatabilecek bir sonraki büyük coin’i arıyor. Dalgalanmalarıyla ünlü farklı tokenlerin yükselişi ve düşüşü, yatırımcılar için sık sık fırsatlar sunuyor.

Shiba Inu ve Dogecoin gibi meme coin’ler kripto para piyasasında boğa koşusunu başlatma başarısını dahi göstermişlerdi. Elon Musk gibi güçlü kişilerin desteğiyle yeni bir yatırımcı dalgasının gelişi de göz ardı edilemez bir gerçek.

Meme coin’ler daha fazla risk oluştursa da 2024'ün ilk çeyreğinde gördüğümüz gibi hala yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor. Nispeten yeni bir Bitcoin token standardı olan BRC-20 tokenlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, birçok kişi bu tokenlerin bir sonraki boğa koşusunu ateşleyip ateşleyemeyeceğini merak ediyor. Özellikle 99Bitcoins token satın almak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

99Bitcoins Kripto Para Yatırımcılarına Yeni Bir Kapı Açıyor

99Bitcoins (99BTC), yakın zamanda Bitcoin ağına geçiş yapacak ve benzersiz bir ödül sistemi uygulayacak olan bir öğren-kazan (L2E) tokeni olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kripto paralara meraklı kişiler 99Bitcoins platformunu daha öncesinden biliyor.

Kripto para birimlerinin finanstan yapay zekaya, oyundan bilime ve fiziksel altyapıya kadar neredeyse her sektörü altüst ettiği biliniyor. 99Bitcoins'in öğren-kazan platformu eğitim sektörüne yeni bir bakış açısı sunuyor.

Proje, kripto alanındaki eğitim çabalarını sürdürmek için 99Bitcoins (99BTC) tokeni oluşturdu. 99Bitcoins, köklü bir kripto platformunu tokenleştirerek ve öğrenme sürecini oyunlaştırarak, birçok analistin son zamanlarda gördükleri en umut verici kripto lansmanlarından biri olarak adlandırdığı bir platform.

Fazlasıyla övgü alan projede kilit nokta, 99Bitcoins'in (L2E) uygulaması. Model, 2023 yılında piyasa değerinde neredeyse 9 milyar dolar toplayan oyna-kazan ve hareket-et-kazan unsurlarını takip ediyor.

99Bitcoins’in Sunduğu Benzersiz Fırsatlar

99Bitcoins token satın alanlara benzersiz fırsatlar sunuluyor. Bunlar arasında, kendi kendine eğitimi teşvik etmek ve pasif gelir fırsatları sunmak, alım satım sinyallerine ve mentorluğa VIP erişim kazanmak, Özel eğitim kursları, sınavlar ve sertifikalar almak, 79 saatin üzerinde interaktif öğrenme modülü imkanından yararlanmak yer alıyor.

Bilindiği üzere eğitim, kripto endüstrisine katılımın temeli. Birçok insan ön satışların nasıl işlediğini, iyi tokenomiklerin neye benzediğini bilmediği veya temel kripto kavramlarını anlamadığı için kayıplar yaşıyor. 99Bitcoins bu bilgi açığını doğrudan teşviklerle kapatıyor.

Bitcoin'in değeri 'bekle ve gör' eğilimini sürdürürken, 99Bitcoins'in yeni coin’i, projenin yeni öğren-kazan platformuna duyulan heyecanla ön satışında yaklaşık 1 milyon dolara ulaştı. 

Proje, bir dizi modül aracılığıyla kendi kendine öğrenmeye davet ediyor. Kullanıcılar kursları ve sınavları tamamladıkları için XP puanlarıyla ödüllendiriliyor. Öğrenciler daha fazla puan kazandıkça, platformun liderlik tablosunda daha üst sıralara tırmanıyor ve bu da onlara platformda daha büyük ödüller sağlıyor.

Dolayısıyla bu yeni öğren-kazan platformu hem uzmanların hem de bilgilerini güçlendirmek isteyen sektöre acemilerinin ilgisini çekiyor. Ancak iş burada bitmiyor.

Platformun Kilit Noktası 99BTC Token

99BTC token ekosistemin merkezinde yer alıyor. Ödüller için kullanılmasının yanı sıra, kullanıcılar bir sonraki eğitim seviyesine erişmek için buna ihtiyaç duyuyor ve token talebini platform başarısıyla uyumlu hale getiriyor.

Ancak ekip, kripto para alım satım sinyalleri, BRC20 araçları ve eğitimi, bir VIP grubu gibi bir dizi yardımcı program ve avantajla 99Bitcoins toke satın alma baskısını artırmayı hedefliyor.

Buna ek olarak, halihazırda aktif olan ve bu haberin yazıldığı saati itibarıyla yaklaşık yüzde bin 900’lük bir APY sunan stake mekanizmasına token yatırarak pasif ödüller elde etmek mümkün. Ancak stake havuzu büyüdükçe bu oranın azalacağı da unutulmamalı.

Platformun kullanıcıları, öğrenmede ilerleme kaydettiklerinde 99BTC token şeklinde ödüller alıyor. Bu, 99Bitcoins aracılığıyla kripto para kazanmayı mümkün kılıyor. Bununla birlikte, yatırımcıların jeton şeklinde sürekli gelir elde etmek için kullanabilecekleri bir stake etme işlevi de mevcuttur.

99Bitcoins’in Büyük Airdrop’u

99Bitcoins ayrıca 99 kullanıcıya dağıtılacak olan 99 bin 999 dolarlık Bitcoin airdrop'u başlatmış durumda.

Airdrop'a katılmak için ise basit görevler isteniyor. Web sitesine kaydolmak, sosyal kanalları takip etmek gibi görevler bekleniyor. Şu an itibarıyla, airdrop'un 5 bin 460 katılımcısı var. Kampanyaya katılım 78 gün sonra bitiyor.

Bitcoin Yarılanması’nın 99Bitcoins Tokene Etkisi

Yarılanmanın olumlu bir etkisinin de olabileceği söyleniyor. Çünkü Bitcoin'in güçlü büyümesi ve yarılanma ile birlikte, gelecek vadeden Bitcoin’e olan ilgi uzun zamandır olmadığı kadar yüksek. Bitcoin ETF'lerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, kripto para her zamankinden daha erişilebilir hale geldi ve bu da BTC konusunda eğitim ihtiyacını artırdı. Bu nedenle 99Bitcoins'in de yüksek taleple karşılaşması mümkün görünüyor.  

Her geçen gün yeni coin’lerin piyasaya çıktığı ve çoğunun hiçbir faydasının olmadığı düşünüldüğünde 2024'teki diğer birçok yeni coin’in aksine, 99Bitcoins'in gerçekçi olmayan vaatleri ve beklentileri yok. Bunun yerine, projenin arkasındaki ekip sadece yenilikçi ve yeni bir eğitim platformu oluşturmakla ilgileniyor gibi görünüyor.

İlgili Haberler