Peter Schiff: Bitcoin'deki ralliye aldanmayın, parti yakında bitecek

Peter Schiff: Bitcoin'deki ralliye aldanmayın, parti yakında bitecek

Bitcoin'in 31 bin doları yeniden aşması sonrası yaşanan ralli yatırımcıları heyecanlandırırken sıkı bir altın yatırımcısı ve kripto para karşıtı olan ekonomist Peter Schiff, Bitcoin'deki yükselişiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Tanınmış bir bitcoin eleştirmeni ve altın savunucusu olan Peter Schiff, son kripto partisinin yakında sona ereceğini ima eden yeni bir tweet ile kripto topluluğunda heyecan yarattı.

Euro Pacific Capital'in CEO'su ve bitcoin (BTC) ve kripto para birimlerinin önde gelen eleştirmenlerinden Peter Schiff, Twitter'da, bitcoin'i de içeren yüksek spekülatif yatırımlardaki son artışla ilgili düşüncelerini paylaştı. Schiff'in tweet'i, uzun süredir dijital varlıklara şüpheyle yaklaştığı bilinen kripto topluluğunun dikkatini çekti.

Schiff'in tweet'i şöyle: 

"Yakın zamana kadar yüksek spekülatif varlıklardaki ralli Bitcoin'i dışlıyordu. Bitcoin'in nihayet partiye katılmış olması, belki de partinin yakında sona ereceğinin bir işaretidir. Genellikle ralliler, en düşük kaliteli şeyler nihayet katıldığında sona erer. Kripto paradan daha düşük kalite yoktur."

Açıklama, Twitter'daki bir kullanıcının kendisine 2017'de bir BTC'nin sadece 5.000 dolar değerinde olduğu dönemde Bitcoin'in değersiz hale geleceğini iddia ettiği tahminini şakacı bir şekilde hatırlatmasının ardından geldi

İlgili Haberler