QNB Finansinvest değişken fonları önerdi

QNB Finansinvest değişken fonları önerdi

QNB Finansinvest: Ağırlıklı olarak tahvil-bono ile Eurobond yatırımı yaparak belirli oranda hisse senedi riski almak isteyen yatırımcılar bu dönemde değişken fonları tercih edebilir.

A+A-

QNB Finansinvest Günlük Bülten Özeti

Ekonomik Gelişmeler

TCMB PPK özetinde parasal sıkılaştırmanın güçlenerek devam edeceği ve önümüzdeki dönemde öncü göstergelere göre fiyat artışının yavaşlayacağı belirtildi.

BDDK tarafından 22 Eylül haftasına ilişkin bankacılık verilerine bakıldığında KKM’de düşüş devam ederken ivme kaybı dikkat çekti.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu SP, Türkiye’nin görünümüne dair değerlendirmelerini ve not kararını bugün açıklayacak.

ABD ekonomisi bu yılın ikinci çeyreğinde piyasa beklentilerine paralel %2,1 büyüme kaydetti.

Piyasa Analizleri

BIST 100 endeksi dün seans içinde 8288 seviyesini test ederken dün seans kapanışı 8218 seviyesinden gerçekleşti.

Dolar endeksi 106,0 seviyesinde sınırlı düşüş gösterirken EURUSD paritesinde 1,060 seviyesine doğru toparlama çabası izleniyor.

Brent petrolde 94,20 direnç ve 91,20 dolar destek seviyesi olarak takip edilebilir.

Ons altında ise 1885 doların aşağısında hareketler takip edilirken değerli metal sabah saatlerinde yatay 1865 dolardan alıcı buluyor.

Yatırım Tavsiyeleri

Kısa vadeli yönün yukarı olduğunu ve trade fırsatlarının değerlendirilebilir olduğunu düşünüyoruz.

Ağırlıklı olarak tahvil-bono ile Eurobond yatırımı yaparak belirli oranda hisse senedi riski almak isteyen yatırımcılar bu dönemde değişken fonları tercih edebilir.

İlgili Haberler