'Taksilere bu imkan verilirse kaos çıkar'

'Taksilere bu imkan verilirse kaos çıkar'

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) kentteki tüm taksilere havalimanlarından müşteri alabilme imkânı getirdiği yönündeki iddiayı değerlendirdi.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) kentteki tüm taksilere havalimanlarından müşteri alabilme imkânı getirdiği yönündeki iddiayı değerlendiren Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, “Bu talep UKOME’ye gelmiş ancak alt komisyona havale edilmiş. Ortada net bir karar yok. Zaten komisyondan ret kararı çıkacağını düşünüyoruz. Aksi takdirde sektörde kaos yaşanır” dedi. 

‘EMSAL OLUR’ 

Böyle bir kararın çıkması halinde tüm Türkiye’de emsal niteliği taşıyacağını belirten Alkan, “Böyle bir karar alınırsa durak sistemi tamamen ortadan kalkar. İsteyen istediği yere gidip müşteri bekler. Bu da çok büyük tartışmalara neden olur. Zaten komisyon da bu teklifi reddedip tartışmayı sonlandıracaktır” diye konuştu. (Hürriyet)

Etiketler : ,
İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.