Rekabet Kurulu, Temsa Ulaลฤฑm Araรงlarฤฑ San. ve Tic. A.ล.โnin ortak kontrolรผnรผn Hacฤฑ รmer Sabancฤฑ Holding A.ล. iลtiraki ExSA Export Sanayi Mamulleri Satฤฑล ve Araลtฤฑrma A.ล. ile PPF Beer Topholdco B.V. tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ iลlemine izin verdi.
Hacฤฑ รmer Sabancฤฑ Holding tarafฤฑndan 25 Mayฤฑs’ta KAP’A yapฤฑlan aรงฤฑklamada, ExSA ile PPF tarafฤฑndan Temsa paylarฤฑnฤฑn satฤฑn alฤฑnmasฤฑna karar verildiฤi bildirilmiลti.
Taraflar arasฤฑnda imzalanan ortaklฤฑk ve hisse devir sรถzleลmelerine gรถre, ExSA ve PPFโnin yรผzde 50-50 ortaklฤฑฤฤฑ ile Temsaโnฤฑn 210 milyon TL tutarฤฑndaki sermayesini temsil eden paylarฤฑnฤฑn tamamฤฑnฤฑn True Value Capital Partnersโtan satฤฑn alฤฑnacaฤฤฑ bildirilmiลti.







