Trabzonspor Baลkanฤฑ Ahmet Aฤaoฤlu, kulรผbรผn borรงlarฤฑnฤฑ azaltmaya devam ettiklerini ve 5 yฤฑl iรงinde bitirmeyi hedeflediklerini sรถyledi. Aฤaoฤlu, divan kurulu toplantฤฑsฤฑnda aรงฤฑklamalarda bulundu “Her sene 10 milyon Euro borcu azaltฤฑyoruz tahminen bu ekonomik ve finansal politika devam ettiฤi takdirde 5 sene iรงinde borรงlarฤฑn tamamฤฑ bitecek” dedi.
Baลkan Aฤaoฤlu’nun sรถzlerinden รถne รงฤฑkanlar ลรถyle:
“Pandemi sonrasฤฑnda yaลanan sฤฑkฤฑntฤฑlar, arzu edilmeyen saha sonuรงlarฤฑ neticesinde profesyonel futbol takฤฑmฤฑmฤฑz ligi ikinci olarak tamamladฤฑ. Bunun yanฤฑ sฤฑra Ziraat Tรผrkiye Kupasฤฑ’nฤฑ kazanarak kulรผbรผmรผzรผn mรผzesine bir kupa armaฤan etme ลansฤฑ bize nasip oldu. Tรผrkiye Kupasฤฑ’nฤฑn kazanฤฑlmasฤฑnda emeฤi olan herkese รงok teลekkรผr ediyorum.
“BฤฐR FUTBOLCUNUN BU TAKVฤฐMฤฐ KALDIRMASI MรMKรN DEฤฤฐL”
Sezonun sonra ermesiyle beraber pandemi sebebiyle hiรง alฤฑลฤฑk olmadฤฑฤฤฑmฤฑz bir transfer dรถnemi ve hazฤฑrlฤฑk dรถnemi yaลadฤฑk. Uygulanacak olan programฤฑn, 2020-21 sezonu takviminin son derece hassas olmasฤฑ gerektiฤi konusunda ฤฑsrarcฤฑ olmuลtuk. 58 maรงlฤฑk bir maraton var. Bunu yeteneฤi ne olursa olsun futbolcunun kaldฤฑrmasฤฑ mรผmkรผn deฤil. Olasฤฑ bir sakatlฤฑฤฤฑn รถnรผne geรงmek iรงin takvimin hassas ลekilde hazฤฑrlanmasฤฑ gerektiฤini federasyona bildirdik ama maalesef bu sรผreรง yine federasyonun sฤฑkฤฑลtฤฑrฤฑlmฤฑล bir takvim ortaya koymasฤฑndan รถteye gitmedi. Aynฤฑ sฤฑkฤฑntฤฑyฤฑ transfer dรถneminde de yaลadฤฑk.
“NET BORCUMUZ 928 MฤฐLYON TL”
Trabzonspor’un baลarฤฑsฤฑndan rahatsฤฑz olan ve sรผrekli borรงlarฤฑmฤฑz ve baลarฤฑlarฤฑmฤฑz รผzerinden camiamฤฑzฤฑ yanlฤฑล yรถnlendirenlere bu tabloyu gรถstermek istiyorum. Borcu, gรถrevi aldฤฑktan sonra 182 milyon Euro’dan 99,6 milyon Euro’ya indirdik. Net borรง 928 milyon TL. “Her sene 10 milyon Euro borcu azaltฤฑyoruz tahminen bu ekonomik ve finansal politika devam ettiฤi takdirde 5 sene iรงinde borรงlarฤฑn tamamฤฑ bitecek”







