Ünlü İngiliz bankasından Bitcoin için inanılmaz tahmin!

Ünlü İngiliz bankasından Bitcoin için inanılmaz tahmin!

Bitcoin 2025'te 250.000 Dolara Ulaşabilir mi? Standard Chartered'ın Şaşırtıcı Tahmini!

A+A-

Kripto para piyasasındaki coşku ünlü analist ve kurumların yeni raporlarıyla daha da alevleniyor. Standard Chartered'dan Geoff Kendrick, spot ETF'lerin başarısı ve rezerv yöneticilerinin artan ilgisi nedeniyle Bitcoin'in 2025 yılında 250.000 $'a kadar yükselebileceğini tahmin ettiğini açıkladı. Kendrick daha önce Bitcoin'in 2025'te 200.000 $'a ulaşacağına dair tahminini açıklamıştı.

Kendrick, Pazartesi günü yayınladığı bir notta, ABD ve AB'nin Rusya'nın rezervlerine yönelik yaptırımlarının, döviz rezervleri yöneticilerinin standart dışı rezerv varlıklarına olan ilgisini artırdığını ve bunun Bitcoin'e olan talebi de tetikleyebileceğini belirtti.

Bitcoin'in yılbaşından bugüne %73'e varan bir artış göstermesi ve Ocak ayındaki spot ETF onayının ardından 73.000 $ gibi rekor bir seviyeye ulaşmasıyla Kendrick, net girişlerin Bitcoin'in en büyük itici gücü haline geldiğine ve muhtemelen güçlü kalmaya devam edeceğine inanıyor.

Kendrick'e göre Nisan ayındaki Bitcoin yarılanması da fiyatların artmasına katkıda bulunabilir. Kendrick, mevcut seviyelerde yeni ETF alımlarının yeni arzın yaklaşık 2,5 katı değerinde olduğunu ve Nisan ayından sonra 5 katına çıkması gerektiğini belirtti.

Kendrick, Bitcoin'in yanı sıra Ethereum için de yükseliş öngörüyor. En yeni güncellemenin işlem maliyetlerini önemli ölçüde azaltması ve Mayıs ayında SEC tarafından kendi spot ETF'sinin potansiyel onayı ile birlikte Kendrick, Ethereum'un 2024 ve 2025'in sonunda sırasıyla 8.000 ve 14.000 $'a ulaşabileceğine inanıyor.

Bitcoin'in son 6 aylık fiyat grafiği:

 

İlgili Haberler