Wall Street'te JP Morgan'ı da geride bırakacak yüksek temettü hissesi

Wall Street'te JP Morgan'ı da geride bırakacak yüksek temettü hissesi

JP Morgan'ı Geride Bırakacak Yüksek Temettü Büyüme Hissesine Yatırım Yapın: Ally Financial

A+A-

Uzun vadeli yatırımlar söz konusu olduğunda, sağlam bir temettü büyüme geçmişine sahip hisse senetleri, istikrarlı ve artan gelir arayan yatırımcılar için ideal bir seçimdir. İşte New York borsasında son dönemde analastlerin de altını çizdiği JP Morgan'dan (NYSE: JPM) daha cazip bir seçenek olarak öne çıkan, yüksek temettü özellikle büyüme hissesi Ally Financial'ın (NYSE: ALLY) öne çıkan tüm özellikleri

Ally Financial'ın Güçlü Yönleri:

  • Yüksek Temettü Büyümesi: Ally Financial, son 10 yılda temettülerini %275 oranında artırarak JP Morgan'ın %109'luk artışını geride bıraktı.
  • Cazip Temettü Getirisi: Ally, %3'lük temettü getirisi ile JP Morgan'ın %2'lik getirisini geride bırakıyor.
  • Verimli Tüketici Bankacılığı: Ally, fiziksel şubelerden kaçınarak ve dijital platformlara yatırım yaparak maliyetleri düşürdü ve 155 milyar dolarlık toplam mevduata ulaştı.
  • Otomotiv Finansmanında Liderlik: Ally, otomotiv kredilerinde kilit bir oyuncu konumundar ve bu segmentteki hakimiyetini artırmaya hazırlanıyor.
  • Genişleyen Tüketici Bankacılığı: Ally, otomotiv dışındaki alanlarda da büyümeyi hedefleyerek tüketici bankacılığı segmentini genişletiyor.

Faiz Oranı Zorlukları ve Gelecek Beklentileri:

  • Yükselen faiz oranları Ally'nin finansman maliyetlerini artırdı, ancak Federal Rezerv'in faiz artırımlarını durdurması ve potansiyel indirimler NIM'de bir toparlanma sağlayabilir.
  • Ally, 2016'dan bu yana temettülerini istikrarlı bir şekilde artırdı ve 2024'ün sonunda %3,4'ü aşmayı ve nihayetinde %4'ü aşmayı hedefliyor.

Ally Financial, yüksek temettü büyümesi, cazip temettü getirisi ve sağlam bir iş modeli ile JP Morgan'dan daha cazip bir yatırım seçeneği.

 

İlgili Haberler