Birรงok yรถnden gรผnlรผk hayatฤฑmฤฑzฤฑn ayrฤฑlmaz bir parรงasฤฑ haline gelen popรผler haberleลme uygulamasฤฑ Whatsapp, yeni yetenekler kazanmaya devam edecek gibi gรถrรผnรผyor. ลimdi de WABetaInfo, henรผz beta kanallarฤฑnda paylaลฤฑlmayan yeni bir gรผvenlik รถzelliฤini keลfetti.
Bildirilenlere gรถre โOturum Aรงma Onayฤฑโ adฤฑ verilen yeni รถzellik, oturum aรงma giriลiminin bilinmeyen bir kiลi veya cihazdan yapฤฑlฤฑp yapฤฑlmadฤฑฤฤฑ konusunda kullanฤฑcฤฑlarฤฑn uyarฤฑlmasฤฑnฤฑ saฤlayacak. Bununla birlikte kullanฤฑcฤฑ hesabฤฑna yapฤฑlacak habersiz bir giriล denemesinde, kullanฤฑcฤฑlar giriลimin zamanฤฑ, kiลi ve cihazฤฑn adฤฑ gibi bilgiler iรงeren yeni bir giriล onayฤฑ bildirimi ile karลฤฑlaลacaklar.ย
Yeni รถzelliฤin ลu anda yalnฤฑzca geliลtirme aลamasฤฑnda olduฤunu belirtmemiz gerek. Zira รถzelliฤin ne zaman kullanฤฑma sunulacaฤฤฑ da henรผz bilinmiyor. Gรผnรผmรผzde Whatsapp, ย iki faktรถrlรผ kimlik doฤrulamasฤฑ iรงin altฤฑ haneli bir gรผvenlik PIN’i seรงeneฤi sunuyor olsa da, yeni รถzelliฤin cihazlar arasฤฑnda sฤฑk sฤฑk geรงiล yapan kullanฤฑcฤฑlar iรงin uygulamayฤฑ daha gรผvenli hale getireceฤini sรถyleyebiliriz.







