XRP fiyatı yüzde 50,000 artışla 250 dolara fırlayabilir

XRP fiyatı yüzde 50,000 artışla 250 dolara fırlayabilir

Bir kripto analisti XRP fiyatının %50,000 artışla 250 dolara yükseleceğinitahmin etti. Peki ama ne zaman?

A+A-

Kripto analisti Chad Steingraber, kripto token fiyatının üç haneli rakamlara yükselebileceğini belirterek XRP fiyatı için ultra yükselişli bir fiyat tahmininde bulundu. Analist ayrıca bu fiyat hedefine ne zaman ulaşılacağını da paylaştı.

Steingraber bir X (eski adıyla Twitter) gönderisinde, XRP'nin 2025 yılına kadar 250 dolara ulaşacağını ve bu boğa koşusunda kripto token için pazarın zirvesini temsil edeceğine inandığını belirtti. Bu tahmini yaparken Bitcoin ve Ethereum'un 2025 yılında 250.000 $ ve 25.000 $'a ulaşacağını ve bunun da pazarın zirvesi olacağını belirtti.

Steingraber daha önce XRP'de neden bu kadar yükselişte olduğuna dair çeşitli nedenler sunmuş ve kripto tokenin bu kadar yükseklere ulaşabileceğine inanmıştı. Bir keresinde, XRP için önemli fiyat artışlarını tetikleyebilecek bir faktör olarak potansiyel bir XRP ETF'sini ima etti. Bir XRP ETF'sinin, XRP ETF'leri için fon ihraç edenlerin varlıklarını kurumsal bir likidite merkezine yönlendireceği için kripto tokenine ek bir fayda sağlayacağını açıkladı.

Bir XRP ETF'sinin kripto token için daha fazla talep yaratacağına ve nihayetinde bir arz şoku meydana geldiğinde fiyatını artıracağına inanıyor. Steingraber ayrıca Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) Ripple'a karşı açtığı davanın XRP'nin fiyatını şimdiye kadar baskılayan faktörlerden biri olduğuna inanıyor.

Daha önce XRP'nin fiyatının artmadığını çünkü ekosistemine yeni para akmadığını iddia etmiş ve SEC'in Ripple'a karşı açtığı dava sona erdiğinde kripto tokenin muhtemelen yeni para akışı göreceğini doğrulamıştı. Steingraber, dava sona erdiğinde XRP'nin fiyatının fırlayabileceğine ve üç haneli rakamlara tırmanabileceğine inanan tek kişi değil.

Kripto analisti JackTheRippler da dava sona erdiğinde XRP'nin 100 doların üzerine çıkacağını öngördü. Hatta analist, Steingraber'ınkinden daha yüksek bir tahminde bulunarak XRP'nin davadan sonra 10.000 $'a ulaşabileceğini belirtti. Kripto analisti CryptoBull da XRP'nin üç rakama ulaşabileceğini ve %28,900 artışla 154 $'a yükselebileceğini öngördü.

Kripto analisti Egrag Crypto, XRP'nin 7,5 $'a yükselmesinin, kripto token Steingraber gibi analistlerin tahmin ettiği yüksekliklere ulaşmadan önce izlenmesi gereken fiyat hedefi olduğunu öne sürdü. Bir X gönderisinde, "7,5 $'ın 1 numaralı hedef olduğunu" belirtti. Egrag, 7,5 dolara doğru bu hareketin nasıl gerçekleşeceğini özetlemeye devam etti.

XRP'nin beyaz üçgeni kıracağına (paylaştığı grafikte) ve ölçülen hareketi 1,5 $'da gerçekleştireceğine son derece ikna olduğunu belirtti. Oradan, XRP'nin 7,5 $ 'a hareket etmesini bekliyor. Bununla birlikte, 7,5 $'ın bulunduğu Fib 1.618 bölgesinin "kritik" olduğu ve burada çok fazla kar elde edileceği konusunda uyardı ve XRP'nin bu yüksekliklere ulaştığında önemli ölçüde düşebileceğini öne sürdü.

Egrag, XRP'nin Fib 1.618'in üzerinde bir haftalık kapanış yapması halinde, XRP için bir sonraki hedeflerin "Fib 2.414 ve 2.618'e yakın orta çift haneli rakamlar" olacağını sözlerine ekledi.

Yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler