Yeni yönetim de isyan etti

Yeni yönetim de isyan etti

Bank Asya'ya TMSF tarafından atanan yeni yönetim bazı basın organlarında bankanın imtiyazlı ortaklarına verilen kredi ile ilgili açıklama yaptı

A+A-

Bank Asya'ya TMSF tarafından atanan yeni yönetim bazı basın organlarında bankanın imtiyazlı ortaklarına verilen kredi ile ilgili açıklama yaptı.

Banka yönetimi resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada bankanın imtiyazlı ortaklarına 3 milyar lira usulsüz kredi verildiğine ilişkin iddiaların banka kayıtları ile uyumlu olmadığını bildirdi.

Bank Asya'nın yönetimine TMSF tarafından el konulmasından sonra özellikle hükümete yakın yayın organlarında bankanın eski yönetimini zor durumda bırakacak ve içerden alındığı izlenimi uyandıran çok sayıda haber yapılmıştı.

Bankanın yeni yönetiminin resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: 

KAMUOYUNA DUYURU (10.02.2015)
Bazı basın yayın organlarında Bankamız imtiyazlı ortaklarına üç ayda yaklaşık 3 milyar TL kredi verildiği haberinin yapıldığı görüşmüştür. Bu bilgi bankamız kayıtları ile uyumlu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

» BANK ASYA'NIN 2 ŞUBESİNDE İNCELEME

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.