"Yüzde 60 Adil" yine sahnede!

"Yüzde 60 Adil" yine sahnede!

16 Nisan Referandumu öncesi "yanılırsam şirketi kapatırım" diyen ve yaklaşık 10 puan yanılan Adil Gür, cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışma sonuçlarını açıkladı

A+A-

16 Nisan Referandumu öncesi yayınladığı ankette 9 puan farkla yanılan anket şirketi A&G Araştırma Şirketi'nin sahibi Adil Gür, bu kez cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turda tamamlanacağını ileri sürdü.

16 Nisan referandumu öncesi yüzde 60 'Evet' çıkacağını öne sürüp, iddiası tutmayınca şirketini kapatacağını söyleyen ancak bu vaadini yerine getirmeyen Gür, bu kez daha mütevazı bir oranla (yüzde 50-55) cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turda tamamlanacağını ileri sürdü. Gür önemli bir tespitte daha bulunda ve AKP'nin Meclis çoğunluğunu kaybedeceğine yönelik iddiaların da gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

"MHP BÖLGEDE OY KAYBETTİRMEZ"

Akşam gazetesinden Pınar Işık Ardor'a konuşan Gür, AKP'nin MHP ile yaptığı ittifak nedeniyle Güneydoğu'da oy kaybetmeyeceğini belirterek, "Diyarbakır’da, Mardin’de, Siirt’te, Van’da, Şırnak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çıkacak oy 1 Kasım’da hatta 16 Nisan’da çıkan oyun üzerinde olacak" dedi.

"İNCE DOĞRU ADAY"

CHP'nin Muharrem İnce'yi aday göstererek doğru bir adım attığını da sözlerine ekleyen Gür, "24 Haziran akşamı CHP’nin milletvekili genel seçiminde alacağı oydan daha fazla oy alacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.