DEฤฐK, TฤฐM, TOBB, MรSฤฐAD ve TรSฤฐAD baลkanlarฤฑ dรผnya devi Philipsโin ev aletleri markasฤฑnฤฑ almak iรงin gรผรงbirliฤi yaptฤฑ.
ล dรผnyasฤฑnฤฑn en bรผyรผk 5 STK’sฤฑ satฤฑลa รงฤฑkarฤฑlan dรผnya devi Philips’in kรผรงรผk ev aletleri bรถlรผmรผnรผn markasฤฑnฤฑ satฤฑn almak iรงin gรผรงbirliฤine gidiyor.
Sabah’tan ฤฐbrahim Acar’ฤฑn haberine gรถre, DEฤฐK Asya-Pasifik ฤฐล Konseyleri Koordinatรถr Baลkanฤฑ ve Tรผrkiye-Hong Kong ฤฐล Konseyi Baลkanฤฑ Murat Kolbaลฤฑ’nฤฑn, ilk kez Ticaret Bakanฤฑ Ruhsar Pekcan’ฤฑn baลkanlฤฑฤฤฑnda yapฤฑlan toplantฤฑda dile getirdiฤi 2.3 milyar euroluk cirosu bulunan Philips Kรผรงรผk Ev Aletleri bรถlรผmรผnรผn alฤฑnmasฤฑ รถnerisi iล dรผnyasฤฑ รถrgรผtlerinden tam destek aldฤฑ.
Aynฤฑ zamanda Arzum Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑ da olan Kolbaลฤฑ’nฤฑn Philips kรผรงรผk ev aletleri markasฤฑnฤฑ konsorsiyum kurarak alฤฑnmasฤฑ รถnerisine TOBB, DEฤฐK, TฤฐM, MรSฤฐAD ve TรSฤฐAD baลkanlarฤฑ bizzat arayarak maddi ve manevi tam destek verdi.







