JP Morgan'ฤฑn Mali ฤฐลler Direktรถrรผ Jennifer Piepszak, Banka'nฤฑnย ekonomistlerinin yaptฤฑklarฤฑ son analistleri ABD'de iลsizlik oranฤฑnฤฑnย ikinci รงeyrekte yรผzde 20'ye ulaลabileceฤine iลaret ettiฤini bildirdi.
Yayฤฑnlanma: 15.04.2020 - 11:19
JP Morgan’ฤฑn Mali ฤฐลler Direktรถrรผ Jennifer Piepszak, Banka’nฤฑn ekonomistlerinin yaptฤฑklarฤฑ son analistleri ABD’de iลsizlik oranฤฑnฤฑn ikinci รงeyrekte yรผzde 20’ye ulaลabileceฤine iลaret ettiฤini bildirdi.
BORSATEK.COM'u haber kaynaฤฤฑ olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤa an be an ulaลฤฑn.
Piepszak, Banka’nฤฑn ilk รงeyrek sonuรงlarฤฑnฤฑn aรงฤฑklandฤฑฤฤฑ toplantฤฑda yaptฤฑฤฤฑ deฤerlendirmede iลsizlik oranฤฑnฤฑn yฤฑlฤฑn ikinci yarฤฑsฤฑnda toparlanmasฤฑnฤฑn beklediฤini de belirtti.
St. Louis Fed ise daha รถnce yaptฤฑฤฤฑ bir analizde, 4,7 milyon kiลinin iลini kaybedebileceฤini ve iลsizlik oranฤฑnฤฑn ikinci รงeyrekte yรผzde 32,1’i gรถrebileceฤini ifade etmiลti.