Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri

Devlet temizlik malzemesi satฤฑลŸฤฑna da baลŸlayacak

CumhurbaลŸkanฤฑ ErdoฤŸan, tanzim satฤฑลŸ noktalarฤฑnda sebze satฤฑลŸlarฤฑna baลŸlanmasฤฑndan sonra temizlik malzemeleri iรงin de aynฤฑ ลŸeyin dรผลŸรผnรผldรผฤŸรผnรผ sรถyledi
Devlet temizlik malzemesi satฤฑลŸฤฑna da baลŸlayacak Borsatek

CumhurbaลŸkanฤฑ ErdoฤŸan, “Gฤฑda terรถrรผ estirenlere karลŸฤฑ tedbirimizi aldฤฑk. Birรงok noktada ucuz sebze, meyve satฤฑลŸฤฑna baลŸladฤฑk. Fiyatlar yarฤฑ yarฤฑya indi. ลžimdi de temizlik malzemelerinde de buna gireceฤŸiz” dedi

CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan, Keรงiรถren Kalaba’da dรผzenlenen toplu aรงฤฑlฤฑลŸ tรถreninde konuลŸtu.

CumhurbaลŸkanฤฑ ErdoฤŸan’ฤฑn aรงฤฑklamalarฤฑndan รถne รงฤฑkanlar: 

Keรงiรถren, Ankara sizi hasretle muhabbetle selamlฤฑyorum. Bugรผn de toplu aรงฤฑlฤฑลŸ tรถrenimiz vesilesiyle siz komลŸularฤฑmฤฑzla hasret gidermeye dertleลŸmeye geldik. AรงฤฑlฤฑลŸฤฑnฤฑ yaptฤฑฤŸฤฑmฤฑz eser ve hizmetlerin hayฤฑrlฤฑ olmasฤฑnฤฑ diliyorum.

MEYVE-SEBZE FฤฐYATLARINDAKฤฐ TERร–RE DUR DฤฐYORUZ

Son gรผnlerde malum Tรผrkiye’de bir oyun oynanmaya baลŸladฤฑ. Patlican, domates patates…Fiyatlarฤฑ tฤฑrmandฤฑrmaya baลŸladฤฑlar. Bu bir terรถr estirmeydi. Bu terรถre karลŸฤฑ nasฤฑl Gabar’da, Cรผdi’de inlerine girdiysek ลŸimdi gฤฑda terรถrรผ estirenlerin de inlerine giriyoruz.

Terรถr estirenlere karลŸฤฑ tedbirimizi aldฤฑk. Semt pazarlarฤฑ, tanzim satฤฑลŸ nuktalarฤฑ kurarak bugรผn itibarฤฑyla ucuz รผrรผnรผ satmaya baลŸladฤฑk. Ankara’da bu รงalฤฑลŸmalar baลŸladฤฑ. Fiyatlar neredeyse yarฤฑ yarฤฑya inmiลŸ vaziyette. 

SIRADA TEMฤฐZLฤฐK MALZEMELERฤฐ VAR

Bununla kalmayacaฤŸฤฑz. Temizlik malzemeleri iรงin de aynฤฑ tedbiri almaya baลŸlayacaฤŸฤฑz. Oyunu hep beraber bozacaฤŸฤฑz. Bu terรถrรผ estirenlere mรผsaade etmeyeceฤŸiz.

BรœYรœKลžEHฤฐRDE ร–ZHASEKฤฐ, KEร‡ฤฐร–REN’DE ALTINOK

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dรถkemez, belediyecilik AK Parti’nin iลŸidir. Keรงiรถren’de sandฤฑklarฤฑ patlatacaฤŸฤฑz, Mehmet ร–zhaseki kardeลŸimizle de bรผyรผkลŸehiri yรถneteceฤŸiz. BรผyรผkลŸehirde ร–zhaseki, Keรงiรถren’de Altฤฑnok kardeลŸimizle yola devam edeceฤŸiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara’nฤฑn tรผm ilรงeleriyle bรผyรผkลŸehirimizi bรผtรผnleลŸtireceฤŸiz.

Ankaralฤฑlar siyaset mรผhendisliklerine pirim vermez. Birikime tecrรผbeye bakar. Bunlarฤฑn hepsi de Mehmet ร–zhaseki kardeลŸimi, Altฤฑnok kardeลŸimi tarif eden vasฤฑflardฤฑr. Ankaralฤฑ kardeลŸlerimin karลŸฤฑsฤฑna mecburiyetten deฤŸil, memnuniyetle oy vereceฤŸi ve verdiฤŸi her oyun karลŸฤฑlฤฑฤŸฤฑnฤฑ icraat olarak alacaฤŸฤฑ aday ve adaylar รงฤฑkardฤฑk. Kalktฤฑlar defalarca denemiลŸ baลŸaramamฤฑลŸ bir adayฤฑ รงฤฑkardฤฑlar. Ama AK Parti’nin adaylarฤฑ kendini ispat etmiลŸ isimlerdir.

ORADA CHP VAR MIYDI?

GeรงmiลŸte defalarca deneyip baลŸaramamฤฑลŸ bir ลŸahsฤฑ bu CHP bir kez daha sahneye sundu. Bunlarฤฑn zillet ittifakฤฑ, illet ittifakฤฑ var bizim de Cumhur ฤฐttifakฤฑmฤฑz var. Biz Cumhur ฤฐttifakฤฑ ile pazara kadar deฤŸil mezara kadar yรผrรผyeceฤŸiz.

CHP’nin bir รถzelliฤŸi var. Kiminle el ele? HDP, ฤฐYฤฐ Parti, Saadet ve FETร–. Bunlarฤฑn zillet ittifakฤฑ var. ฤฐllet ittifakฤฑ var. Bizim de Cumhur ittifakฤฑmฤฑz var. Biz 15 Temmuz’a karลŸฤฑ darbe giriลŸiminde bulunanlara karลŸฤฑ biz birleลŸtik. Orada CHP var mฤฑydฤฑ? Yoktu. DiฤŸerleri var mฤฑydฤฑ?  Bu kardeลŸiniz o gece milletiyle iรง iรงeydi. 23.15’te de Bay Kemal oraya gelmiลŸ tanklarฤฑn korumasฤฑ altฤฑnda Bakฤฑrkรถy Belediyesine gitmiลŸ. “Bana da haber verselerdi gelirdim” diyor. Milyonlar meydanlara dรถkรผlmรผลŸ “Bana da haber verseydiniz gelirdim” diyor.

BU รœLKEYฤฐ IMF’DEN BฤฐZ KURTARDIK

CHP zihniyetinin bu รผlkeye maliyeti bรผyรผktรผr. Hala o dรถnemin yanlฤฑลŸlarฤฑnฤฑn faturasฤฑnฤฑ รถdemeye devam ediyoruz. Bu รผlkede IMF ile anlaลŸmalarฤฑ kim yapmฤฑลŸtฤฑr? Kim sรผrรผndรผrmรผลŸtรผr bu kapฤฑlarda Tรผrkiye’yi CHP sรผrรผndรผrmรผลŸtรผr. Peki Tรผrkiye’yi IMF cenderesinden kim kurtardฤฑ? Biz kurtardฤฑk biz.

CHP’lilerin sรถylediklerine bakacak olursak ilk yapacaklarฤฑ iลŸ Tรผrkiye’yi yeniden IMF’ye teslim etmek olacak. 

ฤฐลž BANKASI HฤฐSSELERฤฐNฤฐ ER YA DA GEร‡โ€ฆ

Dรผnyada tek banka ortaklฤฑฤŸฤฑ olan parti CHP. Onu da Gazi Mustafa Kemal Atatรผrk’e uygun olarak adฤฑmlarฤฑ atacaฤŸฤฑz, bu hisseleri Hazine’ye er ya da geรง teslim edeceฤŸiz.

Arifiye’deki palet fabrikasฤฑnฤฑ satmamฤฑzdan bahsediyor. Bรถyle bir satฤฑลŸ sรถz konusu deฤŸil. iลŸletmesini Katar ve Tรผrk ortaklฤฑฤŸฤฑna 25 yฤฑllฤฑฤŸฤฑna devrettik. 

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 46.511646.51730.02%
EURO 53.060453.08080.41%
JAPON YENฤฐ 3.4633.472-0.29%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 57.435957.46420.36%
STERLฤฐN 61.57861.5980.52%
ร‡ฤฐN YUANI 6.83956.84090.21%
RUS RUBLESฤฐ 0.6130.6133-1.35%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

AdSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
ALTIN/ONS ($)4029.950.76%
SPOT ALTIN GRAM (TL)6029.070.82%
GRAM ALTIN SERBEST P.6042.14-1.16%
SPOT GรœMรœลž GRAM (TL)87.261.62%
KรœLร‡E ALTIN (DOLAR)129400.00-1.07%
HAS ALTIN GRAM (TL)5998.920.82%
SPOT ALTIN KG (TL)128968.000.8%
CUMHURฤฐYET ALTINI (TL)40654.00-1.24%
GรœMรœลž/ONS ($)58.481.83%

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 59160.99 -2.5072%
Ethereum 1559.67 -4.5098%
Tether USDt 1.00 -0.0145%
BNB 552.04 -2.4726%
Solana 65.79 -3.5167%
USDC 1.00 -0.0043%
XRP 1.03 -3.1434%
Dogecoin 0.07 -3.8421%
Toncoin 1.55 -0.3639%
Cardano 0.14 -1.5278%
Shiba Inu 0.00 -7.3797%
Avalanche 6.09 -3.2555%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Son Eklenen Haberler

Reklam