Doฤan Holding, Gama Recycle paylarฤฑnฤฑn satฤฑn ve devir alฤฑnmasฤฑ iลleminden karลฤฑlฤฑklฤฑ olarak vazgeรงildiฤini aรงฤฑkladฤฑ
Kamuoyu Aydฤฑnlatma Platformu’nda (KAP) yayฤฑnlanan ลirket aรงฤฑklamasฤฑ aลaฤฤฑda bulunuyor:
ลirketimizin 27.12.2023 tarihli รถzel durum aรงฤฑklamasฤฑnda, diฤer hususlarฤฑn yanฤฑ sฤฑra, รถzetle; ลirketimizin baฤlฤฑ ortaklฤฑฤฤฑ รncรผ Giriลim Sermayesi Yatฤฑrฤฑm Ortaklฤฑฤฤฑ A.ล.’nin (รncรผ GSYO), Gama Recycle Sรผrdรผrรผlebilir Teknolojiler A.ล. (Gama Recycle) sermayesinin % 70’ine denk gelen paylarฤฑn satฤฑn ve devir alฤฑnmasฤฑna iliลkin olarak Kaplan Holding A.ล. ile mutabakata varฤฑldฤฑฤฤฑ ve mezkรปr iลlemin, tรผm kapanฤฑล koลullarฤฑnฤฑn yerine getirilmesini takiben tamamlanmasฤฑnฤฑn hedeflendiฤi ifade edilmiลtir.
Gelinen aลamada, yapฤฑlan yeniden deฤerlendirmeler sonucunda; Gama Recycle paylarฤฑnฤฑn satฤฑn ve devir alฤฑnmasฤฑ iลleminden karลฤฑlฤฑklฤฑ olarak vazgeรงildiฤi hususu pay sahiplerimize saygฤฑlarฤฑmฤฑzla duyurulur.







