BEลฤฐKTAล Kulรผbรผ, Beลiktaล Futbol A.ล’nin Futbol A Takฤฑmฤฑ ile alakalฤฑ olarak 2015 yฤฑlฤฑna ait borรงlarฤฑnฤฑn tamamฤฑnฤฑn รถdendiฤine dair belgeleri UEFA’ya gรถnderdi.
ฤฐkinci Baลkan Ahmet Nur รebi, 2015 yฤฑlฤฑna ait vergi borcu ve futbolcu alacaฤฤฑnฤฑn kalmadฤฑฤฤฑ belgesinin UEFA’ya gรถnderilmesinin ardฤฑndan รถnรผmรผzdeki sezon iรงin Avrupa kupalarฤฑna katฤฑlฤฑm koลullarฤฑnฤฑn saฤlandฤฑฤฤฑnฤฑ aรงฤฑkladฤฑ.
AHMET NUR รEBฤฐ: ”TARAFTARIMIZ BEลฤฐKTAล’I TAลIMAYA BAลLADI”
รebi, bu sabah yapฤฑlan idman esansฤฑnda basฤฑn mensuplarฤฑ ile yaptฤฑฤฤฑ sohbette Siyah-beyazlฤฑ taraftarlara teลekkรผr etti ve
‘Taraftarฤฑmฤฑz artฤฑk Beลiktaล’ฤฑ taลฤฑmaya baลladฤฑ’ ifadelerini kullandฤฑ.
รebi, ‘Son yฤฑllarda stadฤฑmฤฑz olmadฤฑฤฤฑ iรงin gelirlerimiz oldukรงa dรผลmรผลtรผ, ama ลimdi geldiฤimiz noktada birkaรง gรผn iรงinde sattฤฑฤฤฑmฤฑz kombinelerle, รผรงlรผ biletlerle gereken parayฤฑ hemen topladฤฑk, futbol takฤฑmฤฑna ait tรผm borรงlarฤฑ kapattฤฑk. UEFA’ya da bu belgeleri sunarken stadฤฑmฤฑzฤฑn hemen para kazandฤฑrmaya baลladฤฑฤฤฑ durumunu da gรถstermiล olduk ve onlarฤฑn da รงok memnuniyetle karลฤฑladฤฑฤฤฑ bir durum oldu bu.
Artฤฑk ลunu sรถyleyebiliriz ki, ‘Taraftarฤฑmฤฑz Beลiktaล’ฤฑ taลฤฑmaya baลladฤฑ. Yani bu 17 milyonu taraftarฤฑmฤฑz รถdedi. Beลiktaล artฤฑk รงok rahat kredi alabilir duruma gelmiลtir. รรผnkรผ stattan para kazanmaya baลladฤฑฤฤฑmฤฑz iรงin kredi รถdeme konusunda da รงok iyi duruma geldik. Bunlarฤฑn hepsi taraftarฤฑmฤฑzฤฑn takฤฑma sahip รงฤฑkmasฤฑyla olmuลtu. Onlara รงok teลekkรผr ediyorum” diye konuลtu.







