AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaลkanฤฑ Tayyip Erdoฤan’ฤฑn eski danฤฑลmanฤฑ ve metin yazarฤฑ Aydฤฑn รnal’ฤฑn, MHP Genel Baลkanฤฑ Devlet Bahรงeli’ye hakaretine resmi cevap geldi. Milliyetรงi Hareket Partisi’nin resmi Twitter hesabฤฑndan yapฤฑlan aรงฤฑklamada, “Ak Saray’a tavsiyemizdir! Bรผtรผn itlerinin kuduz aลฤฑsฤฑnฤฑ yaptฤฑrsฤฑn. Aลฤฑnฤฑn dahi fayda etmeyeceฤi Aydฤฑn รnal’ฤฑ da karantinaya alsฤฑn” ifadeleri kullanฤฑldฤฑ.
AKP’li Aydฤฑn รnal, MHP lideri Bahรงeli’nin Erdoฤan’a yรถnelik eleลtirileri รผzerine Twitter hesabฤฑndan hakarette bulunmuลtu. MHP liderine sert sรถzlerle yรผklenen AKP’li รnal, Bahรงeli iรงin ‘Aฤzฤฑndan kรถpรผkler saรงarak konuลan siyasetin zavallฤฑsฤฑ Devlet Bahรงeli iรงin, bรผtรผn o kรถpรผkleri itinayla yalayacaฤฤฑ yeni bir sรผreรง baลlฤฑyor. Koalisyona yanaลmasa bile seรงim kararฤฑna tฤฑpฤฑล tฤฑpฤฑล destek verecek’ ifadelerini kullandฤฑ ve hakaretler savurdu.
Bunun รผzerine sosyal medyadan AKP’li milletvekiline tepki yaฤdฤฑ. MHP’nin resmi Twitter hesabฤฑndan yapฤฑlan aรงฤฑklama ise รงok sert oldu:
”Ak Saraya tavsiyemizdir! Bรผtรผn itlerinin kuduz aลฤฑsฤฑnฤฑ yaptฤฑrsฤฑn. Aลฤฑnฤฑn dahi fayda etmeyeceฤi Aydฤฑn รnal’ฤฑ da karantinaya alsฤฑn.”
ฤฐลte MHP resmi hesabฤฑndan atฤฑlan o tweet::

ย







