CNR Holding’den yapฤฑlan yazฤฑlฤฑ aรงฤฑklamaya gรถre TOKฤฐ Toplu Konut ฤฐdaresi Baลkanฤฑ Ahmet Haluk Karabel, CNR Holding Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑ Ceyda Erem, Daleel Group Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑ Dr. Mohammed Yahya Mรผferrah ve Suudi Arabistan Ticaret Ataลesi Khalid Al Omaฤฑr’ฤฑn katฤฑlฤฑmฤฑyla aรงฤฑlacak fuara รevre ve ลehircilik Bakanฤฑ Erdoฤan Bayraktar’ฤฑn da katฤฑlฤฑmฤฑ bekleniyor.
100 milyar dolarlฤฑk yatฤฑrฤฑmฤฑ temsil eden Kรถrfez รlkeleri Gayrimenkul Yatฤฑrฤฑm ve ฤฐล Geliลtirme Konferansฤฑ’nฤฑn da yapฤฑlacaฤฤฑ CNR Emlak Fuarฤฑ’nda โMega Proje- Uluslararasฤฑ ฤฐstanbul Finans Merkeziโ, โฤฐstanbul’un Gayrimenkulde Marka Kent Yolculuฤuโ, โMรผtekabiliyetten Sonraโ konu baลlฤฑklarฤฑnฤฑn yer aldฤฑฤฤฑ sektรถrel detaylar da masaya yatฤฑrฤฑlacak.
CNR Holding kuruluลlarฤฑndan Sine Fuarcฤฑlฤฑk tarafฤฑndan dรผzenlenen โEmlak 2013 – Konut, ฤฐลyeri Satฤฑnalma, Kiralama ve Finansman Fuarฤฑโ, Tรผrk gayrimenkul sektรถrรผne yeni bir aรงฤฑlฤฑm getiriyor. 5-8 Aralฤฑk 2013 tarihleri arasฤฑnda CNR EXPO Yeลilkรถy’de dรผzenlenecek olan fuar, Tรผrkiyeโnin รถnde gelen gayrimenkul yatฤฑrฤฑm ortaklฤฑฤฤฑ ve emlak ลirketleri ile alฤฑcฤฑlar, finans kuruluลlarฤฑ ve tapu idaresini CNR EXPO รงatฤฑsฤฑ altฤฑnda buluลturacak.
รevre ve ลehircilik Bakanlฤฑฤฤฑ, TOKฤฐ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Mรผdรผrlรผฤรผ desteฤinde gerรงekleลtirilecek fuar, Tรผrkiyeโnin gayrimenkul vitrinine dรถnรผลecek.
CNR Emlak 2013, Tรผrkiyeโnin รถnde gelen konut projelerini 20 bin metrekare alanda bir araya getirecek. Fuarda sergilenecek projeler arasฤฑnda Tema ฤฐstanbul, Avrupa Konutlarฤฑ (Artaล), Bakฤฑrkรถy 46/Maslak 1453/my Home, ฤฐstanbul Prestij Park, Soyak Evostar, Metropol ฤฐstanbul, Vadi ฤฐstanbul, Deluxe Suits, ฤฐstanbul Loft, Gรถlmahal, Referans ฤฐstanbul, GรผneลliPark, Nissa Residence, Koru Florya, Haliรง Panorama, West Wall Villas, Evim Kadฤฑkรถy, Elit Grand Palace/Elik Perla Palece, Bulvar ฤฐstanbul Evleri, Westside ฤฐst./Pashador/Canpark AVM/Sultanbeyli AVM’de bulunuyor.
Fuarda, A ve B sฤฑnฤฑfฤฑ villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iล merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bรถlgelerinin tanฤฑtฤฑmฤฑ yapฤฑlacak. Fuara katฤฑlarak projelerini sergileyecek olan firmalardan bazฤฑlarฤฑ: Aฤaoฤlu (Akdeniz ฤฐnลaat ve Eฤitim Hizmetleri), Anka Yapฤฑ, Artaล-Aydฤฑnlฤฑ-Keleลoฤlu-AFK ortaklฤฑฤฤฑ, Babacan Yapฤฑ, Biskon Yapฤฑ Aล, Evko, Rumeli Yapฤฑ Aล, Soyak Holding ve Varyap Gap ortak giriลimi.
Yabancฤฑ ilgisi yoฤun
Nihai tรผketiciler, yatฤฑrฤฑmcฤฑlar ve yabancฤฑ alฤฑcฤฑ gruplarฤฑn projeleri yerinde gรถrebileceฤi fuara, Tรผrki Cumhuriyetleri, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, รrdรผn, ฤฐran ve Kuveyt gibi birรงok รผlkeden de รงok sayฤฑda alฤฑcฤฑ bekleniyor. ฤฐlki geรงen yฤฑl gerรงekleลen ve 120 milyon dolarlฤฑk konut satฤฑลฤฑ yapฤฑlan โKรถrfez รlkeleri Gayrimenkul Yatฤฑrฤฑm ve ฤฐล Geliลtirme Konferansฤฑโnฤฑn ikincisi de fuar kapsamฤฑnda organize edilecek. Daleel Group ile ortaklaลa dรผzenlenen konferansฤฑ izlemek รผzere Ortadoฤu รผlkelerinden 3 binin รผzerinde profesyonel katฤฑlฤฑmcฤฑ kesin kayฤฑp yaptฤฑrdฤฑ. Alanฤฑnda uzman isimlerin bulunduฤu seminerlerde ise โMega Proje-Uluslararasฤฑ ฤฐstanbul Finans Merkeziโ, โฤฐstanbul’un Gayrimenkulde Marka Kent olculuฤuโ, โMรผtekabiliyetten Sonraโ konu baลlฤฑklarฤฑnฤฑn yer aldฤฑฤฤฑ sektรถrel detaylar masaya yatฤฑrฤฑlacak.







