Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri
Euro Bรถlgesi devlet tahvili getirileri yรผkseliyor
Fed'in aรงฤฑkladฤฑฤฤฑ tutanaklar sonrasฤฑndaย ABD Hazine kaฤฤฑdฤฑ getirilerini takip eden Euro Bรถlgesi devlet tahvillerinde de getirileri yรผkseltiyor.
Yayฤฑnlanma: 17.08.2023 - 12:45
Deutsche Bank Research analistleri bugรผn yayฤฑnladฤฑklarฤฑ notta, “Piyasalar Fed‘in yeni bir faiz artฤฑrฤฑmฤฑna gitme ihtimalini giderek daha fazla ciddiye alฤฑyorlarย ve vadeli iลlemler ลu anda Kasฤฑm toplantฤฑsฤฑna kadar yeni bir faiz artฤฑrฤฑmฤฑ ihtimai yรผzde 45 olarak fiyatlanฤฑyor.
BORSATEK.COM'u haber kaynaฤฤฑ olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤa an be an ulaลฤฑn.
Yatฤฑrฤฑmcฤฑlarฤฑn faizlerin bir sรผre daha yรผksek bir seviyede kalabileceฤi gerรงeฤine uyum saฤladฤฑklarฤฑ da aรงฤฑk” deฤerlendirmesini yaptฤฑlar.
Euro Bรถlgesi 10 yฤฑllฤฑk devlet tahvili getirileri genel olarak 6-8 baz puan artarken, Almanya’nฤฑn 10 yฤฑllฤฑk tahvilinin getirisi 6 baz puan artฤฑลla yรผzde 2,704’e yรผkseldi.