ABD’de yapฤฑlan yeni bir araลtฤฑrmaya gรถre, ลirketlerin baลkanlarฤฑnฤฑ hisse senedi รถdรผlleri ve nakit ikramiye yaฤmuruna tutmasฤฑyla birlikte, COVID-19 salgฤฑnฤฑ sฤฑrasฤฑnda hafif bir dรผลรผลรผn ardฤฑndan รผlkenin รถnde gelen CEO’larฤฑ iรงin medyan maaล geรงen yฤฑl %31 artarak rekor 20 milyon dolara ulaลtฤฑ.
Araลtฤฑrma firmasฤฑ Equilar tarafฤฑndan yapฤฑlan ve 100 en bรผyรผk ABD ลirketini kapsayan araลtฤฑrmaya gรถre, yรผksek maaล artฤฑลlarฤฑ alan รผst dรผzey yรถneticiler arasฤฑnda teknoloji devi Apple ve yarฤฑ iletken รผreticisi Broadcom Inc de bulunuyor.
Bir yฤฑl รถnce yapฤฑlan aynฤฑ รงalฤฑลma, medyan CEO maaลฤฑnฤฑn 15.5 milyon dolar olduฤunu, yani 2020’dekinden %2 daha dรผลรผk olduฤunu ortaya koymuลtu.







